[]

Cinsellik konusunda ne kadar açık görüşlüsünüz?

Gençler şöyle anketler hazırladım, lütfen dolduralım:

Kadınlar: www.strawpoll.me
Erkekler: www.strawpoll.me

Bu da sözlükteki başlık. Altına 2-3 entry yazarsak süfer olur. Tenks.
(bkz: ekşi sözlük cinsel özgürlük anketi)

 
Vay arkadaş yea strapon fantazim var, kırbaçlanmak istiyorum ne bileyim türkiye gibi yerde gizlemeden delikanlı gibi eşcinsel ilişki peşinde koşuyorum hatta swingerim ve geceleri cd olıyorum belki ama gel gör ki açık görüşlülüğüm eş sayısı ve eşe ne kadar zamanda güven duyduğum üzerinden sınıflandırılıyor. Hangi bakir hazırladı bu anketi, sen mi doğru söyle.


  • kargn  (13.10.16 23:17:09) 
anketi ben hazırladım. ankette partner cinsiyeti özellikle belirtilmedi. bu yüzden eşcinsel ya da hetero ilişki düşünülerek yanıtlanabilir.

swinger'lık da grup seksin başka bir versiyonu. hazırlarken o seçenek aklıma gelmedi ama gelse onu da eklerdim.

seks sırasında kullanılan strapon, kırbaç vs. gibi aletler cinsel özgürlükten ziyade fantazi dünyasının genişliğine işaret ediyor. seçeneklerde anal ya da oral seks de bilinçli olarak eklenmedi. seksin içeriği değil, sevişmeye karar verme kriteri soruluyor ankette.

swinger seçeneğinin olmaması eksiklik ama evet. ona katılıyorum.
  • elcolerico  (14.10.16 00:38:16) 
şimdi bu konularda uzman değilim ama anket biraz hatalı gibi geldi. spektrumun bir ucu asla sevişmem, diğer ucu grup seks yaparım... pek olmamış bu sanki. ikisi ayrı ayrı incelenmeliydi bence. tüm bunları tek bir soruya sığdırarak elde edeceğin sonuçların pek sağlıklı olmayacağı malum.

yine de doldurdum, çorbada tuzumuz olsun.
  • knight of cydonia  (14.10.16 00:49:28) 
kadın tarafına grup seks diye oy verdim, erkekler bakınca görüp heyecanlansınlar ehehe


  • benim adim kerim hepinizi severim  (14.10.16 11:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.