[]

Spor salonundaki eğitmen çeşitleri :)

www.instagram.com

Denk geldim çok güldüm paylaşayım istedim.

Soru olarakta siz hangi çeşidini tercih ederdiniz diye sorayım madem.

Şu ana kadar azcık motive eden bir hoca çıkmadı karşıma. Niye böyle bu spor hocaları?

 
ben de gülmedim :(

tembel dışında görmedim.
  • mattiadestro  (13.10.16 20:25:20) 
Adaletin eli haklısın farkettimcama editleyemedim mobildeyim :*


  • yue  (13.10.16 20:27:24) 
ben motivatedı tercih ederim. o değil de şu hatundan gözlerimi alamıyorum :(


  • black mamba  (13.10.16 20:32:20) 
black mamba evet bu hatun çok ünlüymüş yaa bende tesadüf bugün keşfettim twitterda falan yıkmış ortalığı bıyıklı yozfatlı bir Türke evlenme teklifi falan etmiş


  • yue  (13.10.16 20:43:16) 
genelde spor salonuna verdiğiniz paradan hariç bu adamlara ekstra para vermedikçe ilgilenmiyor. bir tür devlet memuru gibiler işte. başlarından savma politikasındalar. onların size öğreteceği herşeyi kendiniz de başarabilirsiniz.


  • matrix  (13.10.16 21:32:54) 
bilmedikleri şeyi öğretmemek için didiniyorlar. hepsinde bi ben antrenörüm havası. kendine şef antrenör diyeni gördüm. anırarak spinning dersi vermek tek yaptığı. herkesi skinyfat yaptı dersteki, berber gibi oldu millet kötü beslenip pedal çevirmekten. her besyoda okuyan otomatik hoca zaten memlekette. bide plates dersi veren kızların, esnek olmadıkları halde saçma sapan pozlar verememeleri var instagramda. jimnastikçilere de özeniyor garipler. yazık. en güzeli merdiven altı salonlarda çalışmak. bilgiyi de yutuptan how to videoları izleyerek almak. kendi çalışmanı videoya çeki,p işi bilen üç beş kişiden yardım almak (@sage gibin)
not: motive olmak için hocalara ihtiyaç duyuyorsan işin çok zor. özel ders bile alsan bi yere kadar olur o motivasyon. en güzeli disiplindir bu işte. adanmışlıktır.

  • hasmetizm 2046  (13.10.16 22:29:13) 
bizim salondakiler genelde karıların peşinde şirinlikler, hoşgeldinler, nerelerdesin hiç gözükmüyorsunlar vs.. 4 aydır salona gidiyorum daha yüzüme baktıklarını görmedim.


  • plastic_angel  (13.10.16 22:34:09) 
4-5 senedir bu işin icinde biri olarak bence eğlenceli bir video olmus kanaatindeyim. Spor salonundaki hocalar eger hicbir sey bilmiyorsaniz sadece makineler ve temel hareketleri gösterir. Iyi ve elit bir salonsa biraz daha ilgililerdir.

Siz yeter ki çalışmak isteyin, motivasyonunuzu kaybetmeyin, elinizin altında internet deryasi ve binlerce video var, hocalara da soru sormaktan cekinmeyin. Fakat asıl güç ve zihin sizsiniz. Ilk 3 - 4 aydan sonra her sey yerine oturacak ve kendinize programlae yazacaksınız. Spor bu, dunyanin en rahatlatici aktivitesi kasmayin kendinizi kimse sizi motive etmek zorunda değil.
  • karacigerim vur kadehlere  (13.10.16 22:39:49) 
Videoya gulmedim, 3 yildir spora giden biri olarak ben de tespit sicayim:

Bu isi yapanlarin ve antrenorlerin yuzde 80'i barzo oldugu icin pek siklemiyorum salonda bu gibi tipleri. Adam gibi gelip sporunu yapip giden 10 kisiden 2'si. Antrenor kalitesi de ayni yuzdede. Bizim salonda gelen guzel kizlara yavsarlar ve tum hareketleri gosterirler. Veya bu bahaneyle yaklasirlar diyelim. Erkek biri yardim istediginde ise kendi de gunundeyse ilgilenir, degilse sallamaz bile bay barzo.
  • mesudiyeli mesut  (14.10.16 02:56:02) 
Ben yardım ettiğim arkadaşlara karşı hep motive eden oldum. Perverted modeli Türkiye'de ciks salonlarda çoktur. 45+ zengin kocayı mezara yollamış/boşamış ablalar arasında da talep var o modele.


  • arnold schwarzeneger  (14.10.16 09:19:15) 
salonda 1 insan gibi hoca var, diğerleri çöp. ona ne zaman soru sorsam resmen vakit ayırıp bir ton bilgi veriyor

videoyu izleyemedim nedense
  • la noix  (14.10.16 09:28:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.