[]

antivirus yuzunden (sanirim) hicbir siteye giremiyorum

selam duyuru,

"Bağlantınız gizli değil

Saldırganlar yemeksepeti.com sitesinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir (örneğin, şifreler, mesajlar veya kredi kartı bilgileri)"

gibi hatalar aliyorum hemen her sitede. bunun cozumu nedir?

antivirus programi eset.

 
bilgisayarın saati ve tarihine bak
google chrome da tum eklentileri devredisi birakarak calistir

  • kingcyrax  (13.10.16 17:53:09) 
@king

adblock'a kadar kaldirdim ama hala ayni problem. yemeksepetine, aliexpresse falan cesitli sitelere giremiyorum.
  • xfestos  (13.10.16 18:00:43) 
bilgisayarın saatini tarihini kontrol ettin mi?
o cok onemli
%90 odur
  • kingcyrax  (13.10.16 18:40:17) 
@king

ettim ettim, onda da bir sikinti yok. cok acayip, 10 gundur evde yokum ve biraktigimda problem yoktu. simdi geldim bilgisayari acinca boyle bi olay var.
  • xfestos  (13.10.16 19:46:15) 
modemi bi ac kapat hocam
biz de modem degistirdigimizde boyle bi sikinti olmustu
saygılar
  • kingcyrax  (13.10.16 22:13:31) 
aynı sorun bende de var. gerçi her sitede değil ama bazı sitelere giremiyorum sözlük, duyuru filan. hatta www.eksiduyuru.com duyuruda da sorulmuş. bence sorun bizden kaynaklanmıyor, bi gariplikler dönüyor.


  • hypathia  (13.10.16 22:19:52) 
www.theregister.co.uk

genelmis problem, bu sertifikalari saglayan sirket sicmis galiba.
  • xfestos  (14.10.16 01:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.