[]

Brüt maaşım ne kadar? Ve tazminat hesaplama

Selam,

2000 tl net maas alan bir çalışanın brüt maaşı ne kadardir tahmini? Haftada 5 gün çalışıyor. Yol ve yemek icin ayrica ucret almiyor onlar yemekhane ve servis saglaniyor. Tazminat hesaplama icin brut maasimi hesaplamaya calistim ama gun sayisini falan dogru girdigime emin degilim.
Teşekkürler

edit: soru güncellendi aşağıda

 
Google diye bir site var :)

www.maashesapla.com
  • fuzzy olmak istemistim  (13.10.16 17:31:41) 
maaşı brüt olarak alanın net maaşı sabit değildir, net olarak alanın da brütü sabit değildir. Hangi brüt maaş lazım sana acaba? hepsinin ortalaması gibi bir şey mi?


  • bobinhoo  (13.10.16 17:34:07) 
Oyle bi siteye girdim net maasimi yazdim hesapla deyince net maasi 1600 gosterdi. Lan net maasim 2000 diyorum bana ne getiriyo. Acaba dedim eksik bisey mi girdim bisürü kutu var orda. Asilovun dedigi bi rakam sanirim


  • klar  (13.10.16 17:52:55) 
Netten brüte diye aratman lazımdı ama cevap gelmiş zaten.


  • Polaroid  (14.10.16 04:36:00) 
peki ben 2 bucuk senedir calışıyorum. son 6 aydır yemek ve servis imkanı olamdığı için ticket ve ulaşım ücretimi veriyorlar. ayrıca internet faturamın da bir kısmını ödüyorlar. bunları nasıl hesaba katıcaz?

soru 2: hesaplama sitesinde net maaşınız diyor. ben şuanki net maaşımı giriyorum ama 6 ay önce daha azdı maaşım sonuçta. ama sitenin getirdiği tabloda şu ay şu kadar maaş falan diyor. onları boşver sen almaazsın mı diyonuz?
  • klar  (27.04.17 19:06:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.