[]

Vegan triatlet

(bkz: )www.greatveganathletes.com vegan diyete bu kadar kas yapılabileceğini bilmiyordum. Yani adam atlet de, işi daha zor değil mi diğer sporculara göre? Vegan bir diyetle bir arkadaşım zayıfladı ve kolları bacakları sarktı, spor da yapmıştı.

Soru nerde diyeceksiniz de, soru yok bu konudaki bilgi ve yorumlarınızı istiyorum. Tikler sonra, şu an ofis boşken biraz squat yapıcam.


 
adamın nesi kalmışki zaten. bi kemik bir de kas.


  • yün prenses  (13.10.16 15:56:24) 
Birincisi bu adam kaslı değil. Yani yağ oranı düşük sadece. Omuzlarına trapezlerine göğüslerine bakarsan kas kütlesinin düşük olduğunu görebilirsin. Düşük yağ oranıyla abdominal bölgesi belirginleşmiş bir de sağ tarafına doğru eğildiği için oblique kısmı şiş gözüküyor o kadar. Tabii profesyonel bir çekim olduğu için illa ki şoplanmıştır da biraz. Oynanmamış fotoğrafının daha az parçalı görüneceğini tahmin ediyorum.

İkincisi, bitkisel ürünlerle kas inşa edemezsin. Yani evet yağ kütlen düşer belirgin bir vücudun olur ama kuru fasulyeyle mercimekle büyük kas kütlesi inşa edemezsin. Yani nohutta protein olması, bunun çok işe yaradığı anlamına gelmez. Biyoyararlılık diye bir şey var tam aminoasit zinciri diye bir şey var. Kırmızı etteki proteinin %95'i vücut tarafından sindirilip kullanılabilirken bitkisel proteinin %40'ı kullanılabiliyor. O da ancak başka bir bitkisel proteinle kombine edersen ya da yanında hayvansal kaynaklı protein de tüketirsen. Onun dışında bir işe yaramaz. Ha görüyoruz mesela adam ayı gibi vücuda sahip ve çıkıp ben veganım diyor. E sen vegansın da 20 sene günde 1 kilo et yemişsin anabolik kullanmışsın böyle bir vücut inşa etmezsin sonradan vegan olmuşsun. Böyle olursa herkes o kadar kütlelere ulaşabilir. Yoksa mümkün değil.
  • angelus  (13.10.16 17:10:12) 
Ekstrem kas kütlesini veganlar da yapar ama ancak anabolizan desteğiyle. Ya da tükettikleri bitkisel protein kaynakları çok miktarda karbonhidrat da içereceğinden aşırı yağlanarak irileşirler. Bir iki istisna örnek olabilir tabi genetik açıdan şanslı olan. Bir de bu adam kondisyon sporcusu olduğu için vegan olarak performans gösterme şansı da daha yüksek tabi.


  • arnold schwarzeneger  (14.10.16 09:29:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.