[]

Israrcı olmak ve baymak sınırı

Bir kızla tanıştım. Özet geçiyorum 15 dakikalık sohbette bi dünya ortak nokta/tesadüf keşfettik. Facebooklarımızı aldık verdik. Bi iki gün sonra bi şeyi bahane ederek bi ara buluşalım da şöyle bi şeyler yapalım manasına bi şeyler yazdım. Tabii ama bu aralar yoğunum bi de o dediğin şeyi ben iyi yapamıyorum filan yazmış. Bu aralar dediği de önümüzdeki on gün filan. Ama şu ana kadarki yazışmalarda kız sürekli gülen soru soran falan bi tavırdaydı. Tabi kibarlıktan da olabilir.

Ben de mesajlaşmayı seven biri değilim. Kıza da ilgi duydum, arayı soğutmamak istiyorum. On gün mesaj yazsam bi yerinde sıçar batırırım çünkü tanımadığım insan sonuçta. Bi de işin fazla ilgili görünüp itici olma boyutu var. Hiç yazmasam da ayrı kötü. Bekleyip on gün sonra yazsam Oha gün saymış resmen diyecek eheh. Ne yapsam bilemedim.

Aklınızdan ne geçiyorsa yazın süper çözüm olması şart değil.

 
Mesaj yazmayı sevmesen de ara ara yaz. Hal hatır sor, karikatür gönder vs. Aman diyim 10 gün sonra "10 gün oldu" deme, hakikaten creepy olur :)


  • lcha  (13.10.16 15:26:37) 
2 günde bir yaz, hal hatır sor +1


  • dedimmidemedimmi  (13.10.16 15:41:43 ~ 15:41:53) 
yazdığınızda özellikle akşam 9'dan sonra yazın ve 1-2 saatten fazla konuşmamaya özen gösterin. baktınız muhabbet tıkanıyor ben yatayım iyi geceler deyip kestirin konuyu. günün nasıl geçti vs. diyerek muhabbete girebilirsiniz. gerçekten konuşmak istiyorsa devamı gelir bence.


  • golgi aygıtı  (13.10.16 16:19:21) 
Günümüz dünyasında mesajlaşmayarak flört etmek imkansıza yakın. İdare edeceksiniz bir süre. Ara sıra hal hatır sor, muhabbet et, hem karşındakini daha çok tanımış olursun. 8-10 gün sonra muhabbet devam ederse "senin bana sözün vardı" dersin.

Sevgili falan olursanız mesajlaşma olayı çözülür bir şekilde, telefonda konuşma/yüzyüze görüşme vs anlaşılır bi şekil.
  • long live rock n roll  (13.10.16 16:32:18) 
üğpoıuy+1+y+3x


  • etki  (13.10.16 19:25:34 ~ 14.10.16 03:49:38) 
Arada yaz, ilgileniyorsa o da yazar sen yazmadığın zaman işte. Abartmaya gerek yok bence 1 hafta geçer 1şekilde


  • gazozailacatmauzmani  (13.10.16 19:27:56) 
ya ben erkeklerin böyle şeyleri düşünebildiğini bilmiyordum şu an öğrendim ama yine de hepsi takmıyordur bunları diye düşünüyorum. konuya gelecek olursak taktik yapmaya gerek yok normal davran her zamanki gibi.


  • tiredpanda  (13.10.16 23:56:33) 
Bir daha yaz bir kaç gün sonra. Yine yan çizerse salla gitsin.


  • arnold schwarzeneger  (14.10.16 09:35:15) 
Aradan bir hafta geçince falan yeniden sorabilirsin. 3. denemede de reddederse salla gitsin.


  • lunedi  (15.10.16 21:07:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.