[]

Okuz olan ben miyim?

On bilgi:

Parmagim atelde. El sis oynamiyor. Annem hem bana hem 6.5 aylik ogluma bakiyor. (kendisi de yurume sikintisi cekiyor) yani benim ayaklar annemin ellerle birlesince ancak 1 kisi oluyoruz. Esim gececi bu hafta. Adamcagiz gunduz uyumak disinda ev alisverisi, bebekle ilgilenme vs. herseyi yapiyor. Haliyle cok yorgun kiyamiyorum.

Olay:

Babam bugun gelmek istedi. Esimde ayip olmasin diye ben alayim seni baba muhabbeti yapti. Annem de bi guzel destek oldu. Babam gelirken 2 vesait kullanacak eee alsin kizim ne olacak falan dedi. Neyse yine tamam dedik. Kiz kardesim var essek kadar (26) o aradi abla eee ben gelicektim ( benim isim icin hastanede bu arada) madem x abi geliyor beni de alsin diye. Bende madem sen eve yakinsin babamla sen gel x dinlensin dedim. Annem bozuldu, kardesim bozuldu babam gelirim kizim ne olacak dedi sallamadi bile.

Kadinlar mi degisik anlamadim ki. Annem adam sana geliyor o kadar alisveris yapmis, tasimasi falan niye yorulsun araba varken diyor. Eee x de uyumadi bak 7 de gidecek diyorum bi kerelik bisey muhabbeti yapiyor. Hatta surat asiyor. Kendileri gelsin diyorum duymamazliktan geliyor. Babam tek olsa yine tamam da kardesim bayagi ayagina araba bekliyor. Uyuz oldum

Sonuc:

Esim uykusuz, yorgun haliyle babamla kardesimi almaya gitti. Sinir oldum ya. ( babamla yarin gorusecektik bu arada annemi eve birakirken).

Okuz olan ben miyim?
Hata kimde?

 
Hoş olmamış. Evet, eski kafalı kadınlar bu tip olayları daha çok abartmaya meyilliler. Ama çabuk unuturlar; siz de takmayın kafanıza. Babanız önemsememiş mesela. Eşinize de minnettarlığınızı gösterin tabii.


  • fragile lady  (13.10.16 13:16:34) 
anneniz surat yaparak hatalı davranmış. bebek için size yardım ediyor evet, babanız ve kardeşiniz de muhtemelen sizin ve bebeğiniz için uğraşıyor evet ama aile üyeleri bunları yapar zaten seve seve. eşiniz de yorgun olmasaydı zaten siz derdiniz eminim x git babamı kardeşimi al diye. ya da siz demeden o giderdi.

ama o annenizin jenerasyonu biraz böyle zaten. bizimkiler de pek farklı değil. napalım minik tatsızlıklar hep çıkıyor. bence en önemlisi böyle konuları sorun oluştuğu anda bağırıp çağırmadan sakin sakin konuşmak. biz öyle yapıyoruz kimsenin içinde bişey kalmıyor ve kavga küslük olmuyor.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (13.10.16 13:19:15) 
eşiniz alayım demiş yapamayacağı sözü söylemeseymiş. ben aynı durumda olsam ortalığı hiç bulandırmazdım eşim alayım dedikten sonra kimseye taraf olmazdım kimsenin kalbi kırılmasın sonuçta.


  • hernezıkkımsa  (13.10.16 13:26:23) 
Sorun anne ve kardeşte. Sende sorun yok. Eşin yorgun olduğu halde ben giderim derse o kendisinin yardım etmek istemesinden. Görevi olması değil. Kaldı ki anne sanki eş bunu teklif etmese yorgun diye, eşe laf edecekmiş gibi duruyor.


  • nawar  (13.10.16 13:35:29) 
Hatalı sıralaması sen>kızkardeşin>annen>eşin>kocan>bebişin


  • benaslindayohum  (13.10.16 14:05:30) 
Kocan değil baban olacaktı:(


  • benaslindayohum  (13.10.16 14:06:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.