[]

Kariyer sorusu ? hukukçular

İyi bir üniversitenin Hukuk Fakültesini bitirdim. Şimdi Stajyer Avukatım.Öğrenciyken ticaretle uğraşıyordum. Bu işten baya iyi kazanıyordum. Şimdi avukatlığa başladım stajyer avukata 1000 TL bile vermiyorlar. Kendi hukuk büronu açsan müşterim yok. Müvekkilim yok , bir işe girsen 10 bin TL maaş veren yok. Napayım lan ben Boşa mı hukuk okuduk? :)




 
Bitirip 10 bin maas almayı mı bekliyordun, yanlıs gelmissin kardes. Evet stajyer avukat olayı sacma ama bi yerden baslamak lazm.Bi yandan ticarete de devam et. Büro actiginda devamı gelmesi icin müsteri iliskileri gelistirmeye calıs.


  • basubadelmevt  (12.10.16 21:01:48) 
iyi bir şekilde hakkını vererek okuduysan aslında iş kaynıyor. hatta daha geçen gün konuştuğum bir şirket iyi avukat bulamadıklarından yakınıyordu. aynen hatta bahsettiğin rakamlara adam yok diyordu.


  • kurnaz  (12.10.16 21:22:42) 
Ne kadar iyi bir okulda ne kadar hakkini vererek okuduysan oku kimse avukatin okul basarisina bakıp da gel sana 10 bin vereyim demez. Neden desin ki hem ? Avukatin deneyimine, iş bitirme kabiliyetine ve bu konudaki basarilarina, reklamına bakarlar. Kimler senin ismini veriyor hangi islerde yer aldin kimlerle calistin bunlar önemli. Bosuna butun avukatlar o dernek senin bu kulüp benim dolasmiyor. O tarz yerlerde bulunup iş insanlariyla diyalog kurmak lazim.

Bunlar zamanla olur tabi. Ilk birkac yıl cok para kazanmayi beklemezsen sonrasinda aldigin iyi egitimin karsiligini 10 binden daha fazla olacak sekilde mutlaka alirsin diye dusunuyorum.
  • aquarium  (12.10.16 22:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.