[]

flash tv'de satılan elma fidanları

denk geldiniz mi bilmiyorum, flash tv'de 5 tanesi 50 liraya elma fidanı satıyorlar. her mevsim dikilebilir, ilk yıldan sonra meyve vermeye başlar, balkonda, evin içinde bile yetiştirilir, şöyle elma verir böyle güzeldir reklam edip duruyorlar.

hakikaten bu kadar iyi midir bunlar? alsam evin balkonunda yaz kış bakabilir miyim? bir tanesi bana yeter. hadi birini de yazlığa götürüp bahçeye dikeyim. baktım evde saksıda fazla oluyor, kalan üçünü de oraya buraya dikerim.

iş görür mü? oğlumla birlikte yetiştirip meyvesini yiyebilir miyiz? deneyen var mıdır?

 
elmasını bilmem, ama elma değil hıyar fidanı çıkabilir flash tv ise.

tvden bir şey almayın.

1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil, 4,5 hiç değil tam 5 tane fidan 50 tl diyorsa vardır bir oyunu.
  • kurnaz  (12.10.16 16:15:56) 
öyle demiyor. 5 tane fidan 50 lira diyor. yani balderesi gibi normalinden çok ucuza bir vaat gibi değil ama meyveyi çok övüyorlar.

gerçi şimdi google'ladım baktım da, kuru dal gönderiyorlarmış fidan diye.
  • kibritsuyu  (12.10.16 16:20:27) 
yazn bodrum'daki bir fidanlıktan 30 liraya boyum kadar, üzerinde meyvesi de olan bir armut fidanı alıp diktik. satan adam dedi seneye de çiçek açar, yemiş verir. oğlanla birlikte diktik, can suyu verdik falan şimdi hevesle gelecek sene gitmeyi bekliyor.

hani dedim daha ufak fidanları ucuz alıp, reklamda vaadedildiği gibi ankara'da balkonda da yetiştirebiliyorsak yapayım öyle bir şey. ama bunlar da dolandırıcı imiş.
  • kibritsuyu  (12.10.16 16:26:30 ~ 16:27:52) 
Bir ara ulusal kanalda ceviz fidesi vardı 10 tanesi 100 lira. Bodur cevizmis.

Ben de aradım biraz nette ama ne yorum yapan vardı ne başka bir şey.
Işın doğrusu içimde ukte kaldı.
  • balik kraker  (12.10.16 17:23:22) 
Açılın teknik bilgi geldi. Elma fidanları tek başına meyve vermez. Mutlaka o cinsin tozlayıcısı olması gerekir yanında.


  • iddaaci  (12.10.16 17:51:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.