[]

Çok ayıp olmuş mudur?

Büyük pot kırdım.

Patronun karısı ile sohbet ediyoruz, çok iyi anlaşırız sever beni, konu küçük kızına geldi.
Kız 17 yaşında ve çok sıkıyorlar, her şeye karışıyorlar delirtiyorlar kızı neyse anlatıyor işte şunu yapamaz, bunu yapamaz, böyle olmalı bilmem ne diye konuşurken ben daraldım birden dedim ki ay bu ne böyle sizin gibi ailem olsa dayanamazdım kaçar giderdim evden.

Kadında pek bi tepki olmadı bozulma falan sezmedim ama arkası dönüktü bana ondan da olabilir, hafif bi güldü sonra başka bir şeyler demeye başladı, işte memleket şöyle böyle vs..

Önemli bilgi: Kadının büyük kızı evden kaçmış ben burada işe başlamadan birkaç ay önce. Bayağı sıkıntılı zamanlar geçirmişler. Ben bunu biliyordum, gelmeden önce duymuştum ama hiç lafını etmedim, kendileri de o kızdan hiç bahsetmiyorlar sanki yok gibiydi, sonra sonra adı anılmaya başladı ama ben hakkında hiçbir şey sormadım, bildiğimi biliyorlar mı bilmiyorum ama muhtemelen tahmin ediyorlardır.

Çok kötü oldum ya, kadını üzmek istememiştim, kız aklımda bile yoktu ben birden söyleyiverdim.
Kötü hissediyorum kendimi şu an.

Büyük ayıp olmuş mudur?
Bu durumda siz nasıl hissederdiniz? Benim değil de kadının yerinde olsanız.
Bana kızmış mıdır? Asıl merak ettiğim bu aslında.


Teşekkürler.

 
Bence bozulsa çaktırmadan edemezdi


  • fragile lady  (12.10.16 16:05:16) 
kendisini biliyordur. öyle böyle, yasaklı masaklı konuşsa da aslında yaptığının farkındadır yani.

alınmaz, ama gereksiz olmuş.

bir kız evden kaçtıysa vardır nedenleri. ben ilk sorunu ailede ararım kızdan önce.
  • kurnaz  (12.10.16 16:06:38 ~ 16:07:11) 
bilmemezlikten gel. zaten bir kastın yok. özür dilersen bu kez de o hadiseyi bildigin anlaşılır. güven duygusu olduğu sürece insanlar arası yanlış anlasilmalar, süphelenmeler kolay kolay yaşanmaz.


  • 1adam  (12.10.16 16:07:30) 
isten şut sen.


  • basubadelmevt  (12.10.16 16:08:46) 
çok büyük ayıp değil ama ayıp. patavatsızlık yaptığınızı düşünüp olgun davranmayı tercih etmiş muhtemelen o da. eğer sizin hakkınızdaki görüşünü umursuyorsanız bence kusura bakmayın şakam biraz haddini aştı vs gibi bir şey söyleyebilirsiniz. bence kibar bir davranış olur.


  • dahili meddah  (12.10.16 16:10:23) 
bozulmuştur büyük kıza hak veriyor demiştir.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (12.10.16 16:12:18) 
bi kızını kaçırmış, öbürünü de kaçırmak üzere. deme yöntemin değil de değindiğin nokta gayet iyi belki akıllanırlar.


  • freya  (12.10.16 16:22:05) 
Birden oldu oraya dokundurma yapma niyetim de yoktu. O büyük kız yok gibi bir şey zaten aklıma bile gelmez imada bulunmak.
Kaçıp giderdim derken de zaten kocaya kaçardım manasında dememiştim, çok sohbet ederiz oturup, evlilikle ilgili ne düşündüğümü de bilir, hatta bir süre sonra kendimi toparlayıp ayrı eve çıkmayı düşündüğümü de biliyor, hatta bizim ev var o zamana kadar kiracı bulmazsak sen gelirsin falan demişti.
Kaçmak derken ben bundan bahsetmiştim aslında.
Yersiz oldu evet ama of ya.
Konu kapandı zaten hemen, şimdi gidip hatırlatamam ki yeniden çok mahcup olurum nitekim oldum.
  • mutekebbir  (12.10.16 16:28:56 ~ 16:29:13) 
Olan olmuş. Alınmış olsa bile kasıtlı söylemediğini biliyordur. Kendini bir sorgular sadece. İçini rahat tut. Konuyu tekrar açma derim.


  • peggy  (12.10.16 16:33:21) 
Hakaret etmemişsin bir şey yapmamışsın kendi düşünceni söylemişsin eğer karşı taraf (patronun) buna alınıyorsa eğer konuyu anlatmıcaktı ulu orta sonuçta bir insan bir düşünce demek herkesin fikri var. En azından sen yüzüne söylemişsin arkasından konuşmamışsın.


  • powerpufgirl  (12.10.16 17:00:06) 
Gayet yerinde yorum yapmışsın. Bir şey olmaz.


  • chitosan  (12.10.16 17:27:08) 
Bence sana bileniyor


  • basond  (12.10.16 17:28:50) 
bence bunu açıkça konuşabilirsin.
bozulmuş mudur bilemem.
ama "aslında böyle demek istemedim/demek istediğim bu değildi" tarzı bir konuşma yapıp, kalbini kırmış olma ihtimaline karşı özür dileyebilirsin.

özür dilemesen bile kusura bakmayın dersin.
ama önemli olan açıkça konuşmak, içine dert olduğunu söylemek.
bu sohbeti ettiğin biriyle bu şekilde konuşabilirsin bence.
  • blatta hiberna  (12.10.16 18:00:52) 
@blatta hiberna; Evet her konuyu rahat rahat konuşuruz ama bu mevzu bizim hiç konuşmadığımız bir mevzu. Dedim ya bildiğimi biliyorlar mı bundan bile emin değilim.
Kadın zaten çok konuşur her şeyi uzun uzun anlatır, ailesi, kendisi, komşularına kalana kadar her şeyi ince detayına kadar anlatır ama bu konu yok. Hiç bahsi geçmedi.
Bunu açan kişi ben olmak istemiyorum.
  • mutekebbir  (12.10.16 18:15:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.