[]

Stajyer çalışan ne demek?

Geçen hafta görüşme yaptığım bi yerden aradılar bugün. görüştüğümüz adaylardan sizi uygun bulduk, siz de isterseniz 6 aylık bir dönem için stajyer olarak başlarsınız falan Dedi.
Detayları yüzyüze görüşcez de, fikri olan var mı? Hoşlanmadım biraz.
Sektör bilişim.


 
bakalım neyin nesiymişsin bi deneme sürüşüne çıkalım 6 aylık olursa alırız olmazsa kapı önüne koyarız demiş


  • masa penisi  (12.10.16 14:28:26) 
3-6 ay arası eğitim alışma süreci adı altında oluyor bu tarz şeyler. sigortanı yaparlar yemek+yol verirler maaş 3-6 ay sonra anlaşmanızla beraber başlar. öyle tahmin ediyorum. yıllar yıllar önce öyle bi teklif gelmişti bana da.


  • suwat  (12.10.16 14:29:47) 
paraya çok ihtiyacın yoksa, yolunu yemeğini karşılıyolarsa bence değerlendir. iş bulmak zor bir şey gerçekten. staj yapmak güzel değil evet ama deneyimsiz iş bulmak da felaket zor. bütün iş ilanları en az 3 sene deneyim istiyor. deneyimine sıçtıklarım.


  • nathanieltroy  (12.10.16 14:33:38) 
6 ay para yok sana demiş.


  • himmet dayi  (12.10.16 14:37:11) 
Tüm ayak işlerini yapıpı hiç para almayan ya da asgari ücretin cüzi bir kısmını alan demek.


  • piremses  (12.10.16 15:00:26) 
alternatif evde oturmaksa veya sifir tecrubeniz var baska is bulmaniza araci/gecis olacagini dusunuyorsaniz tercih edilir, neden olmasin? onemli olan hangi amacla tercih ettiginiz.


  • mavicorap  (12.10.16 15:19:26) 
Muhtemelen işbaşı eğitim programıdır o. Ssk maaş vs. devlet tarafından karşılanıyor. İşveren de stajyer/deneyimsiz olarak alıyor elemanı. 6 ay ya da 1 sene bu şekilde devam ediyor. Memnun kalırlarsa çalışandan devlet desteği kesiliyor, işveren karşılamaya başlıyor maaşı vs.

Muhtemelen maaş alacaksın yani.
  • IncredibleMau  (12.10.16 16:32:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.