[]

kitap bastırmak istiyorum; yardımcı olabilecek var mı?

bu işin maliyeti nedir? en az kaç tane basılır, satışı nasıl olur bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?




 
bildiim kadari ile en az 1000 tane basılırım cünkü maliyeti 1000 adetten hesaplaniyor.yani 50 tane de kitap bassan 1000 tanede kitap bassan kagit hariç bütün masraflar ayni olucak.


  • all girls dream  (12.12.09 17:15:30) 
eğer ciddi ciddi kendin kitap bastırıp dağıtımını yapmayı düşünüyorsan işin zorun zoru diyebilirim. eğer kendi yazdığın bir kitap söz konusuysa kitabın düzgün bir yayınevince yayımlanması çok daha iyidir. üstelik daha ciddiye alınır. işin hammallık kısmıyla da sen uğraşmazsın. adam gibi telifini yekun halinde alırsın. bir de kitabın bir yayınevince kabul gördüğü için insanlar yazdığın şeyi ciddiye alır. ayrıca kitabı sen bastıtınca daha çok paranın cebinde kalacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.

bu arada illa ben bastıracağım diyorsan ne kadar çok bastırırsan maliyetin o kadar düşeceğini unutma.
  • microfiction  (12.12.09 20:42:28 ~ 20:45:31) 
Bandrol ve ISBN konuları da var, kendi kendine halletmek zor olabilir. Bu işi üstlenen siteler bizde de açıldı, bu aklımda kalmış:
www.kitapbas.com

  • Solak  (13.12.09 01:42:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.