[]

Okuduğunuz Lisans Alanında Çalışmamak

Mesala hukuk okudunuz ama avukatlık yada hukukla alakalı bir şey yapmiyorsunuz ..

Ya da Tıp bitirdiniz bu işi yapmiyorsunuz .Bir de okurken gecenizi gündüzünü karıştırdınız ama işinizi sevmediniz ne yaparsınız ?


 
imkanim varsa sevecegim isi yaparim. mutlu olmayacaksam, sevmeyeceksem neden o iste kalayim ki? 4 sene 6 sene okumus olmam hayatimin sonuna kadar mutsuz olmami gerektirmez.


  • fakyoras  (11.10.16 23:35:46 ~ 23:36:28) 
Kalp ve damar cerrahı olduktan sonra bir süre çalışıp ilaç mümessilliğine geçmiş uzaktan bir akrabam var. Marmara'da falan okudu bir de. Artık kaç para teklif ettilerse böyle bir karar verdi. Hevesini aldıysan para odaklı düşünebilirsin. Yeter ya bu nedir demediğim sürece bambaşka bir alana kaymazdım.


  • dissendium  (11.10.16 23:43:44 ~ 23:44:23) 
şimdi işini mi sevmiyosun, çalışmayı mı? bu önemli. üstüne genel olarak o işi sevmeyip o kadar ilgi duymadıysan ilgi duyduğun ve paraya dönüştürebilcek kadar bildiğin başka bi alan da olmalı. o alana yönelirdim.


  • ghilleinthemist  (11.10.16 23:45:31) 
Alakasiz bi şey yapmak icin ya egitim ya da maddi anlamda birikim olmasi lazim, ikisi de yoksa kasiyer olursun en fazla. Ya da diğer bir çözüm zengin koca bulmak.


  • cabiday  (11.10.16 23:58:20) 
Ben varim.

Yeni bir lisansa başladım aynı anda bir önceki bolumumun de yüksek lisansını yapıyorum şu anda. İki bölümü sentezleyerek yapabileceğim işler de var. Tamamen bağımsız ikinci bolumumle de devam edebilirim.

Tabii bunun için zaman, sabır ve maddi açıdan biraz rahat olmak gerekiyor.
  • fraise  (12.10.16 00:04:53) 
cabiday+1

Eğer geçmek istediğiniz alanda bu işi yapan az kişi varsa onu bilemem fakat genelde o mesleğin eğitimini almak için yıllarını harcamış insanlar varken sizi tercih etmezler.
  • mysticriver  (12.10.16 00:05:31) 
bilgisayar mühendisiyim. ilkokul mezununun yapabileceği işi yapıyorum.


  • nickini degistiren yazar  (12.10.16 09:19:34) 
inşaat mühendisiyim, yasal mevzuatlarla ilgili çalışıyorum. çünkü inşaat sektörü profesyonel kölelik. en azından haftasonum var. yapılan işin çok tatmin etmesine gerek yok. hayatınızı mutlu yaşatsın yeter.


  • argent dawn  (12.10.16 09:28:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.