[]

hayatta yapmak/yaşamak istediğiniz en uçuk şey?

nedir?

ben başlıyorum.

çok fakir ve denize kıyısı olan bir afrika ülkesine gidip orada hala yer altı zenginliklerini işgal eden ingiliz şirketlerinin sömürülerine, vurdumduymaz yöneticilere ve halkı sömüren zenginlere karşı bir isyan hareketi başlatmak ve sonunda ülkenin başına geçip reformlar yapmak.

edit: bu yer sierra leone olabilir. elmasların üstünde fakirlik çekiyor adamlar. yazıktır, günahtır. asla yolsuzluk yapmayacağıma da yemin ederim.

 
gerekli matematiksel hesaplamalardan sonra, mümkün olan en yüksek noktadan yere serbest düşüş yapmak. yere çakılmasını ya da hayatta kalmayı falan düşünmüyorum bak, sadece baya baya bi' kaç dakika öyle süzülmek istiyorum.


  • bilinmez bir yazar  (11.10.16 22:06:34) 
1. O kadar çok ama o kadar çok param olsun ki, bütün ülkenin çarpık yapılaşma-kentleşme sorununu tamamen çözeyim ve yeni yapılan her yerin hayvanların yaşama haklarına çok saygılı olunacak şekilde yapılaşmasını sağlayayım. İnsanlar müstakil evlerde ve bahçelerde otursunlar ve otoparkları olsun, hayvan sevmeyen adamlar hapse atılsın, herkes en çok sevdiği hayvanlardan sorumlu olsun falan.

2. O kadar çok ama o kadar çok param olsun ki, açlıkla savaşıp savaşı kahredici bir zaferle kazanayım. Aç insan kalmasın, eğitimsiz beyin kalmasın, kimse kimsenin sömürüsü olmasın.
  • yaren  (11.10.16 23:07:25) 
İzmir Konak meydanında varyantın başında bir bina var. Şimdi müze olarak hizmet veriyor. Eskiden piçane denirdi, bakımsız terkedilmiş bir görüntüsü vardı. Bahribaba parkının içinde kalırdı, parkı makasladılar bina şimdi parkın önüne geldi.

O binayı kimsesiz yaşlıların, gençlerin ve çocukların bir arada olabilecekleri bir yer yapmayı çok isterdim. Merkezi konumda olması, taş bina olması, parkın içinde olması vs bence onu huzurevi+bakımevi yapmaya en elverişli binalardan biri yapıyor. Her yere ulaşım kolaylığı var. Tiyatro, sinema, kütüphane, opera, çarşı, deniz... yürüme mesafesinde, otobüs durakları önünde, metro keza aynı. vapur yürüme mesafesinde... Gün doğumu/batımı manzara süperdir izlemelere doyamazsın.
Daha iyi bir yer olamaz bence. Ama işte benim için uçuk bir arzu çünkü yapacak konumda değilim ne yazık ki.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (12.10.16 10:08:50 ~ 10:12:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.