[]

Çernobil Patlaması ve Istanbul

Merhaba

Çernobil patlaması sonrası gelen radyasyonlu bulutların Karadenize radyasyon bıraktığı söylenir. Hatta Kazım Koyuncu bu konuda çok çalıştı ve bu yüzden vefat etti.

Peki neden Istanbul ya da Marmara bölgesini etkilemedi bu bulutlar? Sonuçta Marmara bölgesi de Karadeniz ile aynı paralel de.

Saygılar

 
kim demiş etkilenmedi diye bıraksana sen yaa

edirnede 1000lerce kanser var hatta trakyada!

o yağmuru çok net hatırlıyorum

yazıcam biraz uzun sürcek
  • killerbee  (11.10.16 22:05:36 ~ 22:05:49) 
annem kimya mühendisi, nispeten normal insana göre bilgili olduğunu düşündüm kendim o yağmurdan geçtiğim gibi annemdende defalarca dinledim

abi evdeydim, 3 yaşımda falandım, arka balkona çıktım yağmur yağıyor ama ılık, balkon parmaklıklarının üstüne toplanan suları içerdim küçükken, yine içerken. annemde o gün fabrikadan izin almış evde bakıcı falanda var, kucakladı götürdü attı beni banyoya evde bi kıyamet koptu annem celallendi.
radyoaktif yağmur, annem asit yağmuru gibi sıcak yapış yapış bişeydi, ikimizde ıslandık o yağmurda bende seni kaptığım gibi yıkadım dedi.

yani o zaman söylenen yalanları dolanları bi kenara atmak lazım.

babam dayım halam hepsi edirneli hepside kanserden gitti, 2000 lerde bi patlama gösterdi kanser artışlarında ve evet herşey saklanıyor, özetle binlerce binlerce kanser vakası var edirnede
  • killerbee  (11.10.16 22:08:02 ~ 22:09:00) 
trakya +1
en fazla etkilenen yerlerden biri oldu trakya bölgesi. kanser vakalarında büyük artış oldu çernobil'den sonra.

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (11.10.16 23:36:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.