[]

ucuz dslr alacagim

selam, iletisim tasarimi okuyorum, bana olabildigince ucuz bi dslr lazim. 2.el bakiyorum, gecen canon 500d denedim cok da tatli cekti aslinda. sahibinden'de 500-600 liraya alinabiliyor ama neyini kontrol edecegimi de henuz bilmiyorum o yuzden kaziklanmaya cok musaitim. nasil edek? hayyam pasaji onerildi oraya da sorucam bir ara ama fikirlerinizi almak istedim.




 
pentax lar ucuz oluyor, 2. el pentax al, donaımhaberde vardır kesin.


  • nucleon  (11.10.16 19:51:06) 
Hayyam pasajina yamyam pasaji derler, bir bilenle git ki kandirmasinlar. Bazi esnaflar maalesef kotu. Bir de fiyat calismasini iyi yap, baska yerlerden de ayni modellerin fiyatlarini sor. Giriste bir ikinci elci vardi, adamin tek isi ikinci el ama adini hatirlamiyorum.

Muhtemelen kit lensi ile birlikte alacaksin. Bir hafiza karti ve laptop gotur yaninda. almak istedigin kamerayla farkli ayarlarda deneme cekimleri yap. Hem ayrlari dene, hem de olu piksel sorunu var mi ona bak. sonra onlari laptop'a aktarip incele. Shutter'in sayisina bak, bir programla bakabilirsin kolayca, 150,000 civarinda omru vardir, perde degisimi gerekebilir (250 tl civarinda). Etrafinda darbe izi var mi, dustuyse bir sikinti olma ihtimali daha yuksektir. Vizorde mantar vb tarzi bakteriler olabilir, kilcal kilcal buyur zamanla, temizligine dikkat et.

Arka tarafta bir atabay is hani'nda pamuk ticaret var, sahibi sahabettin abi. Normal isi analog uzerinedir, ama muhakkak yardim eder. Biraz sert mizaclidir ama o bolgede 20-30 tl fazla verip gozum kapali alisveris yapbilecegim tek insandir. Durusttur yani dogru yonlendirme yapar.

Bol sans dilerim.

Bol sans dilerim.
  • pietro  (11.10.16 21:18:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.