[]

bu işi anlayan beri gelsin

bir arkadaşım adına soruyorum.

-1 aydır bir kızla görüşüyorlar. sevgili değiller. arkadaşlığın bi tık üstü sevgililiğin bi tık altı gibiler.
-erkek 34 kız 25 yaşında. çok iyi anlaşıyorlar, aynı frekanstalar.
-kız yaşı problem ediyor ama aşık olursa çözülecek bir şey gibi.
-görüştükleri zaman çok iyi kaynatıyorlar. hatta el ele, yanak yanağalar, ağızdan öpüşmüşlükleri de var birçok kez.
-ayrı kaldıklarında kızın ayarı bozuluyor.
-çocuk kıza inanılmaz ilgili ve kibar davranıyor. kız da aynı karşılığı veremediği için huzursuz oluyor.
-kız, senin üzülmeni istemiyorum deyip duruyor çocuğa (evet üzeceği için yer yapıyor). ama tam da ipleri koparmıyor.
-çocuğa kalsa ciddi düşünülebilecek birisi, daha fazla tanışıklıkları yok ama hissiyat bu yönde.

eldeki verilere bakacak olursak:
1- kızla çocuk görüşmeye devam etsinler, akışına bıraksınlar, zamanla olacağı varsa olsun mu? yani çıkak mı :) diye sıkıştırmanın alemi yoktur he mi? (ben de bu fikirdeyim)
2- çocuk kıza bir süre görüşmeyelim sen de o süreçte kararını ver desin mi?
3- başka izlenecek yol var mı?

saygılar, sevgiler, teşekkürler.

 
Çocuk yoluna baksın. Yaşı büyük bir erkek olduğu için çekici gelmiş olabilir kadına fakat tam ışık yakmıyorsa ve baştan savma davranıyorsa geçici bir heves olduğunun farkındadır. Üzgünüm ama arkadaşın üzülmek istemiyorsa direkt olarak araya duvar koysun; hiç gerek yok yıpranmaya. Olmayacağı çok belli ve böyle tiplere güven olmaz.

Ne demek, rica ederiz.
  • fragile lady  (11.10.16 21:44:36 ~ 21:45:18) 
3. nanay. çocuk işine gücüne baksın.


  • superb  (12.10.16 10:22:19) 
ney ağzından mı öpmüş?!!?! :O

kızla çocuk bir süre kesinlikle görüşmesin, kız yey mi ney mi ortaya çıkar diyip çekiliyorum.
  • evde liyakat kalmamis  (12.10.16 10:24:05) 
Eleman takılsın, fazlasını düşünmesin.


  • arnold schwarzeneger  (12.10.16 10:47:19) 
ben 26 sevgilim 34 yaşında. uzuun süredir baya bi tatlış ilişkimiz var. buna göre cevap veriyorum.

yaş farkı bence iyi ki de var, çünkü erkekler 30undan sonra davranış açısından özellikle muhteşem oluyorlar. gerçekten krakterleri oturuyor. ne istediklerini biliyorlar. üstelik hala enerjik ve eğlenceliler, çıkıp gezmeyi de seviyorlar. tabi ikilinin arasındaki elektrik falan önemli ama bence 1 ay kısa bir süre, 1 ayda bir insanın dış görünüşünü kaşımın gözünün rengini tanırsın sadece. kız zamanla çocuğun bu içsel karakterinin de farkına varıp fikrini değiştirebilir. çocuk çok seviyorsa hemen bırakmamalı peşini.

ben 1.şık diyorum. ama süreyi çok da uzatmamalı. kız hala bu dediğiniz yolda gidiyorsa meh, salınız.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (12.10.16 12:03:00) 
kız, adamın yaşını problem ediyor demek ki görünüşünü ve diğer şartlarını o kadar da beğenmiyor. ilgi hoşuna gitmiş, alışmış, her alışkanlığı birden bırakmak zor olduğundan ayrı kalınca ayarı bozuluyor. daha iyisinden ilgi gördüğünde o adamı şutlar. 34 yaşına gelmiş adam bunları nasıl göremiyor ben onu da anlamıyorum ya neyse. 25 yaşında kadınım onu da belirteyim.


  • shin  (12.10.16 12:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.