[]

enerjisiz insan ne icsin?

kan testleri sonucu eksik olan sadece ferritin.
ama demir surubu da normale dondurmuyor. donem donem iciyorum.

ne iceyim? demir surubuyla etkilesimi de olmamasi lazim tabi.

balik yagi hapi, gingko biloba, ginseng, supradyn, melatonin...

*hipoglisemi var, pekmez fln olmaz o yuzden.

 
madem test de yaptırmış doktora danışsın.


  • dahili meddah  (11.10.16 16:14:26) 
sordum, baska seyleri cevapladi, onu cevaplamadi.


  • jimicik  (11.10.16 16:17:08) 
taze sıkma portakal suyu her derde deva..


  • redeath  (11.10.16 16:21:42) 
dostum onun çaresi yok maalesef. yıllardır sürünüyorum, kolonoskopiden holtere kadar zibilyon tane test tetkik yaptırdım. kafamı kaldıracak halim yok ama doktorlar bişeyin yok ara ara demir hapı kullan diyip postalıyorlar.

çocukluğumda o kadar balık yağı içtim ki şimdi bile aklıma gelince kokusundan midem bulanır. annem hala pekmez, ciğer yedirir. supradyn, pharmaton, solgar kutu kutu içtim. olmayınca olmuyor. bulursan çaresini bana da söyle nolursun.
  • halanne  (11.10.16 16:22:50) 
red bull gibi seyler icmiyorum.


  • jimicik  (11.10.16 16:24:03) 
genel olarak spor yapın, uyku düzenine dikkat edin. spor yapamıyorsanız bir sebeple temiz havada yürüyüş yapın. sadece yediğiniz şeylerle olmaz enerji.


  • dahili meddah  (11.10.16 16:26:51) 
@hallanne ben de kesin bir seyim bozuk diyordum ama yok yani.

supradin parmaton gingseng ailesinden birine baslicam da nokta atisi olsun istiyorum.
  • jimicik  (11.10.16 16:28:15) 
@meddah spor yapiyorum da uyku bozuk. belki uyku duzelse daha guzel olacak her sey. o yuzden melatonin yazdim, onun hapinin ismini bilmiyorum ama.


  • jimicik  (11.10.16 16:30:07) 
dur yahu ne yaptın öyle hemen her şeyi ilaçla düzeltemezsin. bir doktora görünsene şöyle kapsamlıca. uyku yoksa neden yok? belki de despresyondasın farkında değilsin?


  • dahili meddah  (11.10.16 16:32:28) 
o zaman uyku hapi soyleyin :(( yemek yiyorum, su iciyorum, telefona bakmiyorum, oda karanlik vs vs.. bir sey degismiyor.


  • jimicik  (11.10.16 16:42:23) 
vücut geliştirmeye başla ve haddinden fazla kaliteli beslen.
arada koşu da yaparsan bomba gibi olursun.

  • Caaannn  (11.10.16 18:19:34) 
Kefir tüketebilirsiniz düzenli. Bir araştırın bence.


  • Phoebe  (11.10.16 18:32:15) 
Uyku sorunu bende de var. Ama uyku sıkıntılı olduğu için mi gun içerisinde yorgunluk hissediliyor yoksa yorgunluğun altında yatan asıl sebep mi uyku sorununa yol açıyor işte bu da ayrı bir muamma.

Ben de mesela huzursuz bacak sendromu var. Bunun sebeplerinden biri kansızlık. Ayrıca ayak tabanlarımda yanma olur. Bunun da sebeplerinden biri kansızlık. Ee bunlar olunca zaten uyuyamıyorsun ki. Her şey bir kısır dongu yani.

Uyku için melatonin deneyebilirsin. Doğrudan melatonin olarak ara. Ben yurtbdışından almıştım. Solgarın ve gnc'nin melatonin diye uyku desteği olması lazım.
  • halanne  (11.10.16 18:59:26) 
Www.dermovizyon.com da direk eczaciya sorabilirsiniz


  • seyyar satıcı  (11.10.16 19:59:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.