[]

aşti-odtü-kızılay-aşti

arkadaşlar merhaba ankara'yı iyi bilmiyorum 2 kere arabayla geldim daha önce 1 gün kalıp gittim. onda da aselsana gittim ankaradan bağımsız bir yerde neredeyse.

aşti de indikten sonra odtü'ye nasıl gidebilirim?
odtü'nün kapısında inicem galiba. ordan içeri yürücem mi ya soğukta , başka minibüsler durur mu?

sonra, odtü den kızılaya nasıl gidip gelebilirim?
odtü de durak var mı? bazı okullarda otobüsler içeri girmiyor da.

ve kızılaydan aşti'ye nasıl ulaşırım??

odtü de nerde yemek yiyim?
odtü magnet anahtarlık falan satılan bir yer var mı?
bir de kitap alıcam ingilizce kitaplarından önerdiğiniz var mı??

teşekkür ederim.

 
Aşti'nin önünden Odtü'ye dolmuş var, onlara binersin. Odtü'nün içinden Kızılay'a dolmuş ve otobüs var. Durak var, duraklarını okulda herhangi birine sorsan gösterir. Kızılay'dan Aşti'ye Ankaray var (metro yani).

Odtü'de Çatı'da yemek ye, bir Odtü klasiğidir.
Var. Kimya Bölümü'nün önünde, yemekhanenin yanında hediyelik kupadır, tişörttür falan satan bir yer var ufak. Adını hatırlayamadım. Yine kime sorsan gösterir. Göstermezse Kimya'yı sorarsın, ordan bulursun zaten. Çatı ile de çok yakın, yemeğini yedikten sonra gidip alabilirsin.
  • buff  (10.10.16 22:09:28) 
aştide indikten sonra ankaraya geçiş yaptığın tünelden dolmuşların geçtiği yere çıkabiliyorsun. ankaray durağına doğru yürürken merdivenlerin olduğu çıkış sağda kalıyor. görmemen zor. ankarayı sorup bulabilirsin kolayca.

gölbaşı, odtü, balgat vs. dolmuşları aynı yerden geçiyor. ama odtü dolmuşu nadir geçer. o yüzden dolmuşların olduğu yerden armada alışveriş merkezinin oradaki üstgeçide yürüyüp orada odtü dolmuş bekle. yürümek 5 dakika alır. sorarsan yolu gösterirler.

dolmuşla içeri girmek için kimlik lazım. yoksa kapıda indirirler. güvenlikte işini hallettikten sonra yine orada dolmuş bekleyebilirsin veya otostop çekebilirsin.

odtüde çarşıda yemek yiyebilirsin veya "çatı"ya gidebilirsin. dolmuşçuya çarşıya gelince haber vermesini söylersin ya da otostopla çarşı tarafına gittiğini söylersen bırakırlar.

anahtarlık vs. satan yer sosyal tesisler müdürlüğü. resimdeki bina. yemekhanenin üst tarafında.

stm.metu.edu.tr

kampüsten kızılay dolmuşları kalkıyor. çarşıya vardığını düşünürsek duraklara ulaşman kolay. kampüs haritasının bir örneğini telefonunda bulundurursan rahat edersin.

www.oguztanselsempozyumu.com

ingilizce kitap genelde seviyeye göre more to read 1-2, reader at work 1-2 önerilir.

kolay gelsin.
  • sporty  (10.10.16 22:29:49 ~ 22:31:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.