[]

Amalgam dolgu sökülürken uyuşturulmaya gerek var mi?

Uyuşturmadan sökmek mümkün müdür? Çok mu acı hissedilir?




 
süreci geçtim, dolgu çıktıktan sonra sinirler hava alacak o acıya katlanılmaz diye düşünüyorum.

tamamen sallıyorum tabii, tecrübe etmedim.
  • çakıstes  (10.10.16 16:51:27) 
@cureforlove doğru diyor.


edit mecburiyeti: olay sadece senin durumu hissetmemen değil. anestezi olmadan yapılan işlem hekime ağrı karakteri, ne kadar ilerleyeceği ve durum hakkında bilgi verir. yapılan araştırmada anestezi yapılarak yapılan işlemde %25 boş yere daha fazla sağlam doku kaldırıldığı gösterilmiş. şimdi tutup her şeye ben anestezi yaptırdım sen de yaptır demek yanlış. bu iş değişken.
  • bir ileti paylastim  (10.10.16 17:11:12 ~ 19:40:08) 
İki gün önce yaptırdım o işi, 1 iğneyle diş çekimi bana mısın demiyordu ama dolgu da çok acıdğığ için ikinci iğneyi vurdurdum var sen düşün gerisini.


  • shaqkin  (10.10.16 17:33:19) 
koltukdan zıplayana kadar iğne vurmaz dr.


  • jamswety  (10.10.16 18:52:37) 
Dolgunun derinliğine ve sizin acı eşiğinize göre değişir. Bi diş hekimi olarak ben koltukta oturduğumda anestezi yaptırırım.


  • tiksinmedenuyanmak  (10.10.16 18:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.