[]

Bu Ürünü Motor İçin Nasıl Kullanabilirim ?

Arkadaşlar merhaba,

Sabah uyandığımda motorumun lastiğinin inik olduğunu fark ettim. En yakın benzin istasyonuna kadar götürmez beni. Tavsiyeniz nedir ? Tecrübeniz nelerdir ? Benim ilk defa başıma geliyor. Bende internet'te sadece bu ürünü bulabildim. Sizce bunu nasıl kullanabilirim ?

www.hepsiburada.com


Lütfen Fikrinizi Esirgemeyin !!

 
lastiğin sibobundan sıkınca içine köpük gibi bir şey dolduran spreylerden var. Nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama istersen bir araştır onu da.


  • safepassage  (10.10.16 15:46:34) 
motorun aküsünden çalıştırmamanı öneririm, anlık olarak yüksek akım çekip sigortayı yakabilir.

motorun nedir? lastik eğer tubeless ise köpük basıp en azından benzinciye kadar gidip basıncı düzeltip tamir için gerekli yere gidebilirsin.

şambrel ise hava basman lastiğin basıncının yüksek olarak kalmasını çok sağlamaz kendin değiştirmek konusunda bilgin varsa iç lastiği kendin değiştirebilirsin.
  • prezarlatif  (10.10.16 15:48:04) 
lastik tamir spreyi diye bir şey var. artık neredeyse her benzincide ve hatta bazı supermarketlerde bile bulunuyor. 15-20 lira gibi bir fiyatı var. onu alıp üstündekileri okuyarak lastiğine uygularsın. en yakın lastikçiye rahatlıkla gidersin. lastiğinde küçük bir problem varsa sadece sprey bile onu kapatabiliyor ancak tavsiye edilen yine de lastikçiye götürmek.


  • skoofer  (10.10.16 15:58:39) 
tel jant ve bmw değilse şambriyelli dediğimiz lastik yani köpük işine yaramaz, ya söküp götürücen ya da şambriyeli değiştiricen. Çelik jant ise köpük işini görür.


  • mirty  (10.10.16 16:30:32) 
Öncelikle senin dediğin ürünü bir arabadan rica edip onun çakmaklığından kullanabilirsin. Çok basit defalarca kullandım hatta bir tanesini yaktım. Bahsedilen 3,5 dakikadan daha fazla çalıştırma. Bunu çakmak girişine takmadan önce arabanın motorunun çalışıyor halde olduğundan emin ol.
Köpük işine bulaşma, lastiği bitiriyor. lastik tamir kiti alabilirsin fitil şeklinde olanlardan. liniki koyuyorum aşağıya, kullanımı çok basit. deliği güzelce harbiledikten sonra fitili yerleştirip kitten çıkan tüplerle lastiği şişiriyorsun. Bulabilirsen bunların mantar tipi fitil olanları var ama onu aramayla uğraşma. Her kaliteli şey gibi çok zor bulunuyor. Normal fitilli kit al ve sonra lastikçiye gidip yamalattır.

Deliği bulabilirsen böyle. Delik yoksa senin dediğin ürün işini görecektir.
Dediğim kitteki hava tükleri ile hava basmaya başladığında bir anda gaz genleşirken tüp aşırı soğuyor, eline yapışmaması için kalınca bir havluyla tutman gerekir.
Kit bu : www.feyizoglu.com
Lastiğinde delik yoksa bile al yanında bulundur. Motosiklet kullananın dostudur.
  • okumayi sevmeyen okur  (10.10.16 16:44:04 ~ 17:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.