[]

Eşyaları göndermeyen firmaya ne yapmak gerek?

İki hafta önce özel yapım koltuk takımı, yemek masası ve yatak odası siparisi verdik. Para da nakit olarak komple ödendi. Hatta alınırken 'hepsini şimdi odeyin ki 1 hafta içinde gönderelim' dediler. Biz de o an dalginlikla hepsini vermiş bulunduk. 1 hafta geçti, eşyalar gelmedi. Faturanın üzerindeki teslim tarihi de geçen persembeydi. O günden beri fabrikayi arıyoruz, satış yapılan yeri arıyoruz. Yatak odası takımı hazır ama kumaşlar bulunamadı deyip duruyorlar. Geçen perşembe aradığımızda kumaşlar kargoda dedi fabrika. Bugün aradık, 'yarın geliyor kumaslar' dediler. Satistakı adam da ilk aradigimizda 'bugün gonderecegim' dedi. Her biri bir şey söylüyor, sinirimiz bozuldu.

Şimdi biz bu aksam gidip biraz carlayalim mi? Para iadesi isteyip siparisi iptal mi edelim? En azindan yatak odasını mi gonderin diyelim? Ev 10 gundur boş duruyor öyle.

Teşekkür ederim sımdiden herkese.

 
değişen bir şey olmaz
bu tip işlerde sözünde duran ben daha hiç görmedim.
Parasını vermeseydinizde gecikecekti.
  • basond  (10.10.16 14:27:39) 
Basond olan oldu tamam da çözüm arıyorum ben su anda. Her yer her yerde. Öyle bekliyoruz sürekli.


  • fraise  (10.10.16 14:29:35) 
biliyorum çektiklerinizi bizde yaşadık
yeni ev kuran herkes aynı sıkıntıları yaşamıştır.
Çözüm maalesef beklemek
tabi gidin hesabını sorun tabi ki hakkınızı arayın ama satıcı aa bunlar hakkını çok arıyor hemen işlerini halledelim demiyorlar.
Genellikle hiç sözlerini tutmuyorlar.
  • basond  (10.10.16 14:32:21 ~ 14:39:19) 
sevgili fraise, maalesef bekleyeceksiniz. başka türlü bi çözüm yok. alternatif olarak gidip carlayabilirsiniz; gün aşırı da geleceğinizi belirtirseniz belki tek bir kişi inisiyatif alıp işinizi takip eder, süreç biraz hızlanmış olur. mobilyacılar yalnız ne kadar iş planı olmayan insanlar ya, nasıl tutunuyorlar hayret ediyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (10.10.16 14:34:08) 
noterden ihtar çekin, tüketici hakem heyetine gidin, siparişinizi iptal edin.

paranızı geri isteyin, vermezlerse dava edin. marka adıyla da internette her yerde teşhir edin.

her ev kuran böyle sünepelerle uğraşmak zorunda değil, gayet zamanında getiren firmalar var. onlarla çalışın.

sözünü tutmayan firmayla çalışılmaz.
  • babilbaligi  (10.10.16 14:53:29) 
Carlayin mutlaka.siparişi iptal etmek istiyoruz deyip para iadesi isteyin. Sözleşmede teslim tarihi belliyse babilbaligi'nin dedigi gibi de yapabilirsiniz ama o zaman işler kotulesebilir. Bu riski alabiliyorsanız....


  • merhum  (10.10.16 15:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.