[]

0 km VW GOLF 7 araç hakkında

Selamlar,

0km Golf 1.2 TSI BMT 110PS DSG Comfortline alacağız. 2 soru var kafamızı kurcalayan;

1.Soru: 2 araç var sunabildikleri, 1.si iç döşemesi kum beji olan ve 16 inch jantlara sahip (ki biz kum beji döşeme istiyoruz) 2.si ise 3-4 haftaya gelecek olan iç döşemesi siyah ancak yanında 17inch jantları ve bagajda yer tasarrufu sağlayan stepneli olanı. 2. araç 500 TL daha pahalı. En ideal olan seçenek bizim için 1 ve 2nin karması ama maalesef yok. Siz olsanız ne yapardınız ileride 2. elini de düşünerekten?

2. Soru: 2 yıl ek garantiye 1700TL verillir mi? Satarken ne kadar işe yarar?

Sağolun

 
2. Soru: bence gerek yok. dsg ise belki. şanzıman dışında k kadar yüksek bir arıza çıkmaz gibi, çıkarsa da ilk 1-2 yıl normal garanti süresinde çıkar.
1. Soru: jant önemli bir ayrıntı, ama döşeme de içinize sinmeli. açık döşeme biraz risk gerçi kirleniyor. ikinci eli düşünürseniz 2. tercih daha iyi.

  • medievalman  (09.10.16 22:33:31) 
jant fiyatını bilmiyorum ama kum beji alırdım. çok güzel duruyor. hele araba lacivertse falan müthis yani. kisisel tercih meselesi bagaj benim icin cok onemli degil ama jant onemli onu sonra hallederdim.


  • hayati cozemeyen adam  (09.10.16 22:34:06) 
1.kesinlikle bej olanı al. gerçekten çok yakışıyor ve farklı bir hava katıyor. boş ver yer tasarrufunu.

2. alma.
  • ada meltemi  (09.10.16 22:40:33) 
ben diğerlerinin haricinde motor-şanzıman ömrü için bişeyler söyleyeyim.

aracınızın motorunun en önemli kısmı turbosu olacak, turboyu uzun ömürlü kullanmak için kullanımına dikkat etmeniz gerek, motoru çalıştırdıktan sonra 15 saniye bekleyin öyle ilk hareketi verin, durduktan sonra stop etmeden önce 15 saniye bekleyin öyle stop edin. yoksa erken kilometrelerde turbo sorunlarınız başlar maliyeti yüksek olur. dikkat ederseniz 200-250 bin km rahat binersiniz.

şanzıman için de yağ değişimine dikkat edin, ömürlük yağ kullanıyoruz laflarına bakmayın, maksimum 35 bin km'de bir yağı değiştirmenizi tavisye ederim.

16 inç jantlar size yakıt tasarrufu sağlar 17 jantlara göre, net olarak bilemesem de lastik fiyatlarınız 16 jantta daha uygundur. malum türkiye yollarında 17 kullanırsanız jant yıpranması daha fazla olacaktır.
  • calmdown  (09.10.16 22:42:47 ~ 22:43:26) 
Şimdi baktım 17inch vw dijon jant baya pahalıymış. Bu araca eklenecek 500 TL den kat be kat fazla (1500 euro gibi okudum). Kum beji döşeme sen neymişsin yaw :/


  • blackidom  (09.10.16 22:56:52) 
arabanın içine bindiğinde jantları değil döşemeyi göreceksin, diğer ihtimalleri boş ver ve arabanın koltuğuna oturduğunda jantları unutacaksın.

Bu düşünceyle, arka camları otomatik olmayan bir araç aldık. Alırken tek takıldığımız yer burasıydı. Hiç kullanmadık diyebilirim.
  • gonulcelen87  (09.10.16 23:01:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.