[]

uçuşta valize bilgisayar koymak

eski bilgisayarımı valize koysam, uçağa binerken sorun olur mu; atıyorum valizi açtırırlar mı?
teşekkürler.

edit: yazmamışım valiz uçağın bagajına gidecek. yanıma almayacağım. teşekkür ederim :)

 
valiz uçağıın bagajına gidecekse o laptop sağlam çıkmayabilir...


  • gotic  (09.10.16 17:24:33) 
kabin bagajındaysa laptopu çıkarttırır ayrı şekilde geçirtirler hatta geçen sefer geçiş yaparken çalıştırmamı da istemişlerdi


  • manuelka  (09.10.16 17:51:59) 
sorun olmaz ama valizleri aktarırken düşmana taş atar gibi attıkları için valizleri bilgisayarın pert olabilir. başıma geldiğinden biliyorum


  • tellioglu  (09.10.16 17:54:54) 
benim de başıma geldi. el bagajımdan üşendim çıkarmaya. öyle geçiriyim dedim. Tabi hemen içinde bilgisayar var dediler. Çıkarmamı istediler, niye çıkarmadım diye de huylandılar. Tabi bunlar yurtdışında gerçekleşiyor insan iyice bir geriliyor. 10 dakika bekletmişlerdi beni, test yapmışlardı saçma sapan.


  • very big cat you.  (09.10.16 17:55:18) 
@shakespearie tam tersi kabin bagajındaysa kesin bakıyorlar

uçak bagajına veriliyorsa ,aslında açtırmıyorlar (benim laptop da eski, gözden çıkarmış durumdayım) 4 senedir neredeyse her uçuşta bavulda tr ve avrupa uçuşları -ABDyi bilmem. kimse çıkarttırmamıştı x-raydan geçerken, ilk kez 15 gün önce esenboğada çıkarttırdılar, sinir oldum. ama antalyadan bindim gelirken açttırtmadılar.

çalıştırmamı kimse istemedi. ve hala çalışıyor. hatta kıyafetlerin içine öylece atıyorum kılıfı çantası da yok benimkinin.
  • niye ama  (09.10.16 17:57:28) 
bakın abartmıyorum, 20 kere falan bindim uçağa laptopla, istisnasız her seferinden açtırıp ayrı bir kutu ile yollayıp x-ray'dan baktılar. sizlere nasıl açtırmadılar anlamadım.


  • ada meltemi  (09.10.16 21:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.