[]

1+0 ev nasıl döşenir ?

önerilerinizi rica ediyorum.




 
Olabilecek en az eşyayla. Ufak bi köşeli koltuk, duvara monte edilmiş televizyon. Küçük bi yemek masası birkaç sandalye.
Diğer odada zaten yatak, dolap olacak. Çekmeceli dolapları bol tutun çünkü 1+1 evdeki en büyük sorun o, dosyaları vs. koyacak yer bulamıyorsunuz evde.

Kitaplığı falan da mümkünse duvara monte edilen raflardan seçin.

Diğer türlü boğulur ev yaşayamazsınız ki ben az eşyalı 1+1 evde bile yaşayamadım. Sürekli eve değil de sanki otele gelmişim gibi hissediyordum.

Aaa ev 1+0 mış.
Yatağı sil, rahat koltuk al, diğerleri şart.
Mutfağın durumuna göre masa +sandalye de çıkabilir.

Ama yaşanmaz orada :/
  • mutekebbir  (09.10.16 16:28:40 ~ 16:31:45) 
@mutekebbir
1+0 denmis, ikinci bir oda yok.


Ben 1+0 evde kaliyorum.

Bende 3 kapili bi dolap (ama genis kapi degil, normal kapi) bi bazali 140*200 yatak, bi buyuk sifonyer var.
Dev bir masa, buyuk bir kitaplik. Bir cift kisilik kanepe ve 1 tek kisilik koltuk var. ve sehpa uzerinde televizyon.
Ama hala odanin ortasinda oturup yoga-pilates yapabilecegim bos bir alan mevcut.

Ikeayi gezip oradakilere bakabilirsiniz.

Yatak ve dolap nis gibi olan girintide duruyor, yani o kisim yatak odasi gibi (tabi ortada)
  • kuehles blondes  (09.10.16 16:33:24) 
mutfak ayri mi yoksa amerikan mutfak mi?


  • kassiopeia  (09.10.16 16:35:20) 
kaç m2 bilmiyorum ama yatak kısmı ve oturma kısmı arasına kitaplık,perde vb. mobilya ve aksesuarlarla seperatör oluşturabilirsiniz.
s-media-cache-ak0.pinimg.com
cdn.home-designing.com
smallhousedesign.net
l koltuk,ufak bir tv sehpası,mutfakta oluşturulacak bir bar alanı ile yemek yeme kısmı da halledilebilir.
  • demoniclewinsky  (09.10.16 16:37:18) 
Yasanmaz diye bir sey yok. 7 yildir ayni evdeyim. Tabi ki yatagi daginik birakma luksum olmuyor ama cok ideal bir yasama alanim var.
Cok rahat yasiyorum, oturacak, misafir agirlayacak yerim var. kanepe cekince yatak olanlardan. Yatak olunca bile evde hareket edilyor.

Mutfak acik mutfaksa sikinti sadece. Benim mutfagim ayri, ufak bi yemek masam ve her seyim orada.
Rahat sigiyorum. Mesela buyuk calisma masasi severim, 150*75 masam var. yaninda 80cm genisliginde sifonyerim var, kapinin arkasinda kaliyor mesela. Masanin oteki yaninda tekli koltuk, onun yaninda (oteki kapinin arkasinda) kitapligim var. ortasi bombos dedigim gibi.

Akilli dosemek lazim.
  • kuehles blondes  (09.10.16 16:40:32) 
ikea +1.


  • gezegen olan pluton  (09.10.16 17:10:50) 
Odanın şekil ve büyüklüğüne göre yatak ve oturma kısmını şık ve ışığı tamamen kesmeyecek bir malzemeden yapılmış paravanla bölmek iyi olabiliyor.


  • fotrsapka  (09.10.16 18:24:42) 
Gaysan mobilya gibi modüler çözümler işine yarayabilir.


  • minervala  (09.10.16 19:13:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.