[]

Boyle derin bir aşk mümkün mu arkadaşlar ?

Biraz önce kitap okurken bir sayfaya denk geldim, sizlerle paylasmak istiyorum;

Bu kadar derin bir aşk mümkün mü sizce arkadaşlar ? Öyle bir sevmek ki, sevdiğiniz kadın öldükten sonra, onun birlikte olduğu adamı araştırıp, ölen karınız hakkında sohbet etmek ..
Erkek arkadaşların yorumlarini merak ediyorum daha çok

i.hizliresim.com

 
mümkün.
Yaşadığımdan değil tabi ama mümkün değil demekten ziyade çokta sağlıklı olmayan bir durum gibi.

ayrıca bana bunu da hatırlattı dersem kimse bir şey diyemez heralde.

en.wikipedia.org
  • qazaqwsx  (09.10.16 00:48:14) 
Mümkün. Çünkü sevdiğin kişiyi başka birinden dinlediğin zaman aslında sevdiğin kişinin hiç bilinmeyen yönlerini öğreniyorsun. Bu da ölen kişiyi bir süre daha anımsayabilmek demek.


  • dissendium  (09.10.16 00:49:11) 
modern zamanlardaki berkecan ile derinsu'nun aşkına bakarsak mümkün değil elbette. çünkü aşklar artık sığ şekilde, çok yüzeysel yaşanıyor.


  • m e b  (09.10.16 00:56:18) 
Erkek arkadasim öleli 15 yil oldu.evlendim,cocugum oldu ama hala onu taniyan birileriyle sohbet edip ondan konusmak,onun bildigim dahil tum ozelliklerinden bahsetmek beni inanilmaz mutlu ediyor.cunku biliyorum yasiyor olsaydi onunla evli olurdum.


  • brnbrs  (09.10.16 01:03:49) 
Mümkün ama sağlıklı değil. Bir psikoloji dergisinde okumuştum, anne oğlunu(16) o kadar çok seviyor ki ilk cinsel deneyiminde sorun yaşamasın diye oğluyla cinsel ilişkiye giriyordu. İkinci vajda ise 40 küsür yaşında adam her sabah annesinin memesini emiyordu. Bunlara da derin aşk diyebilir miyiz?


  • rastinon  (09.10.16 01:14:53) 
bence bu noktadaki hissi ' aşk' diye adlandıramayız. bu artık başka bir şey olmuş. aşırı sevgi, bağlılık, hastalık ne derseniz deyin.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (09.10.16 01:30:29) 
Net gavatlık. Biraz hödük gibi giriştim ama öyle.


  • fuzzy olmak istemistim  (09.10.16 09:22:36) 
bunun öyle UFF YAA NE TATLI bişey olmadığını söylemeye geldim ben de.
sevmek, sevilmek çok güzel şeyler ama saplantı kötü bir şey.

  • naberabi  (09.10.16 11:43:24) 
Saplantılı bir durum, aşkı filan aşmış, psikolojik bozukluk kısmına geçmiş.


  • KaraSakall  (09.10.16 16:02:21) 
Leş bir durum bence.


  • arnold schwarzeneger  (10.10.16 10:48:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.