[]

anlam veremiyorum (araba fiyatları ve markaları)

momentcar.com

yukarıdaki aracın fiyatı: 1.291.865 TL

o.aolcdn.com!/format/jpg/quality/85/o.aolcdn.com

bunun ise: 180.000 TL

bir tanesi tasarım özürlü ama inanılmaz pahalı. diğeri ise tasarım konusunda hakkaten büyük bir kitleye hitap edilecek şekilde dizayn edilmiş. fiyatı da bence dizaynına göre uygun.

yemin ederim trilyoner olsam gene de audi denen zıkkıma gidip o parayı vermem.

ha evet araba konusunda gram tecrübem yok ama arkadaş sen gidip de sanki need for speed oyununda o boşa trafik yapan araçlara benziyen halde araç üretirsen gidip de bu paraya bu aracı alana da bir garip bakmak normal bence.

özet geçicek olursak. resmen sosyal deney yapıyorlar. en pahalı yemeği ye. ne tadı birşeye benzesin. ne karnın doysun. bir o kadar da rağbet görsün. olay tamamen bu yani.

not: bildiğin 2 aracın dış dizayn karşılaştırmasını yaptım kendi gözümde. at arabası bile alıcak param yok. yanlış anlaşılmasın.

 
2. aracı beğenen insanların hiç bir zaman 1. aracı alacak parası olamayacak, işte sebebi bu. Hitap ettiği kesim. Tabi ki tek sebep bu değil donanımsal özelliklere zerre değinmiyorum.


  • gozu acik sevisen yahudi  (08.10.16 23:30:53 ~ 23:31:16) 
ben donanımsal olduğunu sanmıyorum. olsa da bi yere kadar. zaten belirttiğim gibi dış dizaynını inceledim sadece. zevkler ve renkler tabiki tartışılır ama bu kadar zevksizlik de fazla be kardeşim. parayla alakası yok bu işin. çok parası olan varsa ben seve seve alırım diye bas bas bağırıyor araba. zengin dilenciliği işte.


  • gaipten gelen ses  (08.10.16 23:46:13 ~ 23:47:51) 
Audi ile bmw arasinda bu kiyasi yapabilirsin ama bunlarin hedef kitlesi farkli. Konfor, hiz, donanim da farkli.

Bana kalsa ben honda dunyanin en guzel arabasini da yapsa mercedes in en kaba arabasini ona tercih ederim.
  • sindustrial  (08.10.16 23:50:34) 
E paran olunca da alma. Almayanı dövmüyorlar ki. Her lüks denen şeyi paran yetiyor diye begenmek ve almak zorunda değilsin.


  • babilbaligi  (08.10.16 23:52:54) 
soruyu tam seçemedim fakat o paraya o audiyi alan insana laf etmem, e tabi ben alır mıyım? audi'ye mesafem var. bir a5-a7 kenara dursun birçoğunu hiç düşünmem bile, paradan bağımsız konuşuyorum.

attığın iki araç arasından hondanın en azından bir tarzı var, güzel mi değil mi o da tartışmaya açık değil, tarzım değil ama beğenene de şaşırmam, fena değil. maalesef honda'nın ülkemiz kullanıcıları yüzünden gözümde apaçi arabası olarak yer etmesi mevcut.

bir de sağına soluna bir kaç karbon çıkıntı takmak tasarım olarak değerlendirilmemeli, sadece dışını değerlendirdiğini varsayıyorum çünkü içini kıyaslayıp böyle bir karara varmak sonucunda tanrı adamı taş yapar. hangi hondanın iç tasarımı herhangi bir almandan daha iyi?

a8 gibi bir aracı alan insanın dış görüntüsüne önem vermediği çok net zaten. konfor ve prestij burada söz konusu. az zevk sahibi olan insan s serisi hadi bilemedin az zevk sahibi ise 7 serisi alır aynı segment için. hatta çok zevk sahibi ama az nakit sahibi ise s90 alır. a8 ne lan? onu alana ben de şaşıyorum ama zevk meselesi.

en pahalı yemek değil ama pahalı bir yemek evet ama tadı yok demek çok büyük haksızlık, honda sadece motor sahibi bir araçken audi all-in-one(!) bir araç.


at arabası değil de at binersen o da karizmatik bir şey. :)
  • bir ileti paylastim  (09.10.16 00:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.