[]

bir şarkı (dans klibi, sözleri yok)

herkese merhabalar..

ben bi şarkı arıyorum.. şarkının 2004, 2005 zamanları metro tv ve dream tvde dönen bi dans klibi vardı. ama şarkı muhtemelen daha eskiye 2000lerin başına ait, en fazla 2003 diyorum.. klipte böyle köprü altı garaj gibi bi yerde dans eden siyah bi erkek var.. yanlış hatırlamıyorsam turuncu bi tulum giymiş. klip şöyle başlıyor: 80lerin meşhur büyük teypleriyle çocuk geliyor. teybi yere koyup içine kaset koyup play tuşuna basıyor ve dans etmeye başlıyor. dansı inanılmaz yalnız. bayağı böyle eğilmeli bükülmeli hareketler yapıyor, hiphop denilebilir yaptığı dansa.. ama şarkı kesinlikle rap değil. dans şarkısı ve en önemlisi şarkının sözleri yok sadece müzik.. müziğin ritmi aklımda ama ne yazık ki sözleri olmadığı için burada tarif edemiyorum. çocuk klipte tamamen tek başına dans ediyor ve sonra klip bitiyo.. bu kadar. klipte başka kimse yok.. ha bi de klip akşam saatlerinde geçiyor çünkü hava karanlık.

var mıdır bilen duyan eden? şarkı dışında klipteki dansçıyı da araştıracğım çünkü kendisi bir zamanlar hiphop dansıyla ilgilenmeye başlama sebebimdir, o kadar başarılıydı.. hayretle izliyodum bazı hareketlerini.. dediğim gibi turuncu prison uniform giymesi dışında herşeyden eminim. o kısmı sallama olabilir. ama şundan da eminim, prison uniform değilse dans kıyafetiydi giydiği şey.. başka bir şey değildi yani, bu ikisinden biri..

bir kere daha vurguluyorum: ŞARKININ SÖZLERİ YOK!

thank you in advance..

 
şarkı başka bi forumda bulundu arkadaşlar: Jaydee - Plastic Dreams www.youtube.com


  • bulk density  (10.10.16 10:10:38 ~ 10:12:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.