[]

Şarkı adı

Neydi bu şarkının adı, başka bir forumda sorulmuş ben de merak ettim. "Kısa saçlı, sarışın, mavi gözlü, üzerinde siyah beyaz damalı naylon bol bir elbiseli ve kafasında da aynı desende damalı naylon küçük bir şapka bulunan kadın konserde şarkı söylüyor. Kadın içmiş ayyaş. Konserde dağıtıyor biraz. Daha sonra konserden çıkıp evine gidiyor, yolda yalnız yürüyor,yolda bir dükkana girip yemek alıp (ekmek arası gibi) yiyor. Yolda öpüşen çiftler, kavga eden kızlar vs. tuhaf insanlar görüp onlara bakıyor inceliyor. En sonunda eve gidiyor. Yatağına uzanıyor ve şarkı bitiyor. Kadının tipi şarkıcı Dido'ya benziyor ama kesinlikle Dido değil. Sesi de Zooey Deschanel'e benziyor. Kadın ya İngiliz ya da Avusturalyalı. Dream Tv'de izlemiştim çok eskiden. 2006-2007 ya da 2008 yapımı gibi bir şey. Tam hatırlamıyorum izlediğim yılları. Çok hoş güzel bir melodisi vardı. Dingin ve sakin bir şarkıydı ama bir yandan da eğlendiriciydi.Böyle bir şarkı klibini hatırlayan varsa lütfen cevap versin çünkü artık cidden delirmeye başladım bulamadığım için. Bulsam havalara uçacağım. Aslında çoğu insanın bildiği bir şarkı eminim çoğunuz dinlemişsinizdir. Her yerde çıkıyordu bir ara bayağı ünlüydü. Durun birde sade anlatayım. Siyah beyaz küçük kareli bir elbise giymiş naylon bir elbise poşet gibi uçuş uçuş aynı desenden minik bir şapka da takmış. Sarışın kısa saçlı mavi gözlü çok güzel bir suradı var bebeksi.Konserden çıkıp yolda yürüyor. Melodisi biraz saçma olacak ama :D dı dıdıdı dı aaay vona rol yu dı dıdıdı dı aaay voola vol yu :D gibi bir şeydi. Yaaa aslında çok bilindik bir şarkı gerçekten Dream Tv'de falan çıkıyordu."




 
degil sanki ama bi sansimi deniyim, lily allen - littlest things olabilir mi?


  • in vino veritas  (08.10.16 21:14:09) 
teşekkürler ama bu değil


  • RedGoldGreen  (08.10.16 21:57:21) 
  • world  (08.10.16 22:30:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.