[]

Yurt dışına uzun süreli gezi için alınacak ilaçlar

Yaklaşık 1,5 aylık tek başıma bir gezim olacak. Yanıma hangi ilaçları almalıyım? Ağrı kesici olarak Minoset, mide ilacı olarak Talcid ilk aklıma gelenler. Bir de vitamin olarak ne alsam? Var mı sizin zor durumlar için başka önerileriniz?




 
Metpamid mide bulantısı için işe yarayabilir. Grip için Theraflu.

Şimdi doktor arkadaşlar beni linç edecekler, ama ben geniş spektrumlu bir antibiyotik de alınması taraftarıyım.
  • dissendium  (08.10.16 14:57:03) 
soğuk algınlığı için aferin al
her ihtimale karşı geniş spektrumlu antibiyotik al (augmentin 500mg)
krem olarak madecessol bulunsun
  • funl  (08.10.16 15:35:31) 
vitamin olarak supradyn all-day ve bemiks c götürmüştüm ben. Her gün değil de iki günde bir falan atıyordum kafama göre aslında.

theraflu vb. parasetamol içeren şeyler iyi hoş grip-soğuk algınlığının "etkilerini" geçiriyor ama feci uyku veriyor be abi, ben o yüzden Nurofen'ciyim, o da aynı etkiyi yapıyor ama uyutmuyor. (tabii etkisi kişiden kişiye de değişiyor olabilir bilmiyorum)

Yara bandı da götür.
  • rodriguez2  (08.10.16 15:49:04) 
Baş ve karın ağrısı için majezik, parol veya minoset.
Soğuk algınlığı ve grip için aferin ya da dolven tarzı bir şeyler al.
İdrar yolu enfeksiyonu için Cipro.
Mide bulantısı için Metpamid.
Mide yanması için Talcid, Rennin vs.
Kas gevşetici bir şeyler al.
Yanıklar için, çarpıp ezilmeler için ve sivilceler için krem.
  • chillbabe  (08.10.16 16:00:50) 
Hocam eczane olmayan bir yere mi gidiyorsunuz,africa crossover gibi bisey mi?


  • duptıs  (08.10.16 17:32:13) 
Agri kesici
Mide ilaci
Yanik merhemi
Soguk alginligi ilaci
C vitamini
Kas gevsetici
Bi de gidecegim yerdeki sartlardan emin degilsem sicak su torbasi atiyorum valize.
  • stereoseyfi  (08.10.16 17:38:22) 
yabancı ülkelerde ilaçlar çok pahalı olabiliyor mesela burda patanol diye bi damla var göz kaşıntısına iyi gelen 10 lira falan sanırım abd'de 160 dolar.. ishal ihtimaline karşı reflor alabilirsin bu arada


  • nundu  (08.10.16 17:44:52) 
@duptıs Çok düşündün mü bu soruyu sormak için?


  • razvan rat  (08.10.16 19:29:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.