[]

Güzel kitap tavsiyesi

ara ara sizlerden böyle tavsiyeler istiyorum. son zamanlarda okuduğunuz güzel kitaplardan tavsiye ettikleriniz var mı?

roman okumuyorum çok, çok efsaneyse farklı ancak. araştırma, popüler bilim, anı, ekonomi, bilim gibi alanlarda olabilir mesela.


 
Anı ve biyografi tarzında ufuk açıcı nitelikte 'Dahiler ve Aşkları'


  • chillbabe  (08.10.16 16:02:32) 
Haldun taner - olurse ten olur canlar olesi degil


  • a perfect lie  (08.10.16 16:11:06) 
İnsanın Anlam Arayışı-Victor Frankl


  • harvey  (08.10.16 16:15:49) 
@chillbabe

hocam teşekkürler, anı ve biyografi kitaplarını birebir tecrübe olmadıkça kaale almıyorum aslında. hele dahiler filan diyince sevmiyorum. şimdi baktım kitaba mevlanadan shekespeare e kadar bir sürü adam var, bunların bazısının varlığı kuşkulu. adam kuşkuluyken aşkını bilmek imkansız.

bu anıları birebir olmadıkça kaale almama nedenim 20. yüzyılın en büyük bir kaç profunun, dahi sayılan insanının birebir en yakın öğrencilerinden asistanlarından ders aldım. çok yakın tanışıklıklarımızda oldu adamlarla, bahsedildiği gibi insanlar değiller bu dahi denilenler. keza elon muskta aynı şekilde, tamam vizyonlu filan ama bir pohpohlanma var. üzerine olmadık şeyler etc.



kısaca bu tarz kitapları sevmiyorum.
  • kurnaz  (08.10.16 16:47:15 ~ 16:48:00) 
hasan ali toptaş, heba


  • mutlusismankedi2015  (08.10.16 23:26:02) 
oliver sacks'ın bütün kitaplarını öneririm.


  • guncelinsan  (09.10.16 01:24:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.