[]

Marmaris - Bodrum Havaalani Ulasim

merhabalar

marmaris'ten bodrum milas havaalanina nasil ulasim saglarim?
Yarin 18:40'da ucagim var ve Mugla Otogar'dan havaalanina en yakin zamanda kalkan MUTTAS Otobusu 14:30'daymis. Benim 14:30'da Mugla otogari'nda olmam icin'de tahminen saat 1'de marmaristen otobuse binmem lazim ama benim yarinki etkinligim zaten 1'de bitiyor.

ne yapabilirim?

marmaris'ten otobusle mugla otogar,
mugla otogar'dan da muttas ile havaalanina gelmek disinda baska ne alternatifim var?

tesekkur ederim

 
muğla kısmını bilmiyorum belki de son muttas o saatte değildir ama sezon sonu her şey olabilir.

Madem işin 1 de bitiyor.

önüne ilk gelen muğla otobüsüne bin,çok sık var. 13.30 da binsen, 14.30 da Muğla, 14.40 gibi bodrum minibüsü yakalarsın her türlü. saat 16 yı biraz geçince da Bodrum otogardasın (Önce muğla dedim çünkü ilçeler arası direk sefer yoktu yaz boyu).

Yine bodrum otogardan çok sık aralıklarla havaalanı otobüsleri kalkıyor yani en geç 17.20 gibi bodrum havaalanında olursun.

(bodrum otogara varmadan yol üzerinden de havalanı otobüslerine binme şansı var ama yükün varsa ve oraları bilmiyorsan sıkıntı olur riske girme derim)
  • bialo czerwoni  (08.10.16 13:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.