[]

ankarada evden çıkasım yok

internetten arkadaş bulmaya yeltendim de olmuyor ya o da geçen biriyle bulaşalım dedik sonra önceki buluşmalarım aklıma geldi gidip de napacaz yine en fazla 1-2 görüşme sonra kesilecek dedim. yani şuan gel seni işe aldık yarın başla deseler gitmeye üşenirim öyle bi durumdayım evdeyim arada yürüyüşe gidiyoru belki fitnessa da gidecem ama sadece bunlar yani onun dışında ev. yardımcı olabilecek var mı.




 
yarın zirve var ona bi bak soursummitzden


  • perloneth  (08.10.16 01:50:09) 
Bisiklet sür.


  • dissendium  (08.10.16 01:50:46) 
@dissendum yoruluyorum ya yürümek en iyisi


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (08.10.16 01:55:21) 
Evde olmayınca ne hissediyorsun, eve gelince ne hissediyorsun? Seni eve aşırı bağlayan duygu nedir? Duyguyu bulursan o duyguyu oluşturan düşünceleri de bulursun, bu da çözümü bulmak demek.


  • yaren  (08.10.16 04:07:23) 
@yaren evdeyken sıkılıyorum ama rahatım çünkü güvende hissediyorum dışarda ise güvensiz ama yeni şeyler yaşama ihtimali var monotonluktan kurutuluyosun. Aslında kafa dengi biri bulabilsem öyle düzenli takilabilecegim çözülecek sorun da.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (08.10.16 04:55:54) 
Yeni şeylerin güvensizliğinden korkmayıp bildiğin güvensizliklerden korktuğuna göre kaygı bozukluğu yaşıyor olabilirsin. İlerlerse doktora gitmen gerekebilir. Bunu yenmeye çalışırsan daha hayırlı olur. Evde yapmayı sevdiğin bazı şeyleri dışarıda yapmayı denemek, tabiatı sevmeye çalışmak çok iyi gelebilir.


  • yaren  (08.10.16 12:30:15) 
@yaren ya bi kursa falan gideyim diyorum da yanıma yancı bulamıyorum. en sonunda tek başıma yazılacam bi kursa sonra spor salonunda olduğu gibi bıkıp gitmeyecem parayı verdiğimle kalacam o yüzden gidecek biri bulsam uygun bir kursa gidilebilir.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (10.10.16 15:41:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.