[]

PS4 - Uncharted 4 Sonrasi Oyun Onerisi

Uncharted 4'u yeni bitirdim, tek kelimeyle ba-yil-dim. Bundan sonra hangi oyunu oynamaliyim seklinde bir kac soru daha sorulmus duyuruya, genel cevaplar hemen hemen ayni Until Dawn, Farcry seklinde.

Yalniz soyle bir sikinti var ki ben gerilmeye pek gelemiyorum : ) Uncharted oynarken bile silahli catismali kisimlar bir an once bitsin diye yalvariyordum. Evil Within aldim, 15dk zor oynadim attim kenara.

Uncharted'in hikayesi, ve bazi bolum sonlarinda gelen problem cozme kisimlari asiri hosuma gitti.

Bu gerilememe durumumu da dikkate alarak ps4 oyunu onerebilir misiniz?

Not: Guc bela Last of Us bitirdim, onun disinda oynayip en zevk aldigim ps4 oyunu GTA V saniyorum.

 
Uncharted'1-2-3 tekrar yayınlandı tek paket olarak. Onları oynayabilirsin. Hepsi muazzam


  • kaptan memo  (08.10.16 00:46:17) 
PS4 icin Collections Edition'i oynamadim ama seriyi PS3'te oynamistim vakti zamaninda.


  • elon  (08.10.16 00:56:21) 
Uncharted 4 çok güzel oyun. Ondan sonra anca GTA 5 oynanır.


  • dissendium  (08.10.16 00:59:03) 
Tomb raider?


  • glamdr1ng  (08.10.16 01:39:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.