[]

hukuk 4. sınıf kitap önerisi

iş hukuku- sarper süzek
icra iflas- ejder yılmaz, ramazan arslan, sema taspınar ayvaz
ceza usul- toroslu
milletler özel (tabiiyet hukuku)- gülin güngör
sigorta- rayegan kender
miras- hasan erman, zahit imre
deniz ticareti- .....

bunları alacağım, onu alma şunu al çok iyidir diyebileceğiniz var mı aralarında? deniz ticareti kitabı bulamadım, direkt öneri istiyorum.

 
rayegan hocanın sigorta hukuku kitabının son basıkısı hiçbir yerde yoktu, alırken dikkat et, eski baskıyı alma.
deniz ticaret kitabı da alma, her şeyin fazlası zarar :)

  • de jure  (07.10.16 21:20:09) 
Icra iflas icin hakan pekcanitez de dusunebilirsin
Ceza muhakemesinde ise zafer-centel guzel bir sistematik işlemiş. Incelemeni tavsiye ederim

  • obss  (07.10.16 23:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.