[]

Vialand güzel mi?

Giden var mı aramızda? Oyuncaklar filan iyi mi? Genel olarak izlenim alsam süper olur.




 
ben hic gitmedim. giden arkadaslar mutlu donduler.


  • fakyoras  (07.10.16 19:40:48) 
ççok güzel değil. idare eder. en son 90 liraydı giriş o paraya asla değmez.
az oyuncak var süreleri de kısa bence.

  • nymphe  (07.10.16 19:43:30) 
Ben daha pahaliya gittim sanki ama deger diyorum. Ama grup olarak gitmek daha iyidir.


  • allah yazdiysa bozsun  (07.10.16 20:17:44) 
Yuh 90 lira mı :O

Ben açıldıktan birkaç ay sonra 29 tl'ye gitmiştim de roller coaster ve suya girip çıkan trenimsi şey harici pek sarmamıştı. Kampanya falan yoksa gidilmez bence o fiyata.
  • an engineer  (07.10.16 20:22:32) 
ben çok güzel bi fiyata gitmiştim. sabah açılır açılmaz girmenizi tavsiye ederim. en büyük trene peşpeşe 2 3 sefer pek beklemeden binebilmiştik böylece. öğlen civarı kalabalıklaşıyor sonra 1 saat falan bekleniyor oyuncaklarda. genel olarak ben epey memnun kalmıştım.


  • senolll  (07.10.16 20:24:12) 
gişeden bilet satın almayın. gişeye gidin internetten hangisini alayım diye sorun. bir yetişkin bir çocuk 190 tl idi. gişedeki kız internetten alırsanız 75 tl dedi. toplam 150 mi yapıyor dedim, hayır toplam 75 dedi. böyle enteresan bir uygulamaları var. ayak üstü internetten aldım. bilet kodunu söyledim. girdik 75 tlye. çok süper eğlenceli şeyler var ama öyle oldukları için çok sıra olabiliyor. genel ortalamasına vasatın biraz üstü diyebiliriz.


  • elestirman  (07.10.16 20:28:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.