[]

laptop adaptörü for dummies

Sorunum şöyle:
hp laptop adaptörümün ucu eğildiği için( bu ayni konu hakkında ücüncü sorum evet) bir temassizlik oluyor sanırım. Işığı yandığı halde şarj etmiyor. gidip geliyor.
Teknik servis bana laptopdaki adaptör girişinden de olmuş olabilir diyor sıkıntı.sadece adaptör sıkıntıysa parasını verip alacağım yenisini,sırf evet adaptörden demeleri için servis parası vermek istemiyorum. Ben sana komşuyum iki dakka hp adaptörümü veriyim denersin sorun adaptörden mi bakarsın diyecek var mı? itu mackanın orda otuyorum. Komşu komşunun külüne muhtaçtır atasözünü yad ederiz.kola da ısmarlayabilirim hatta.
İkinci sorum ise adaptörün kaç volt olduğunu anlayamadım. üstünde "replace with hp spare 432309-001" diye birşey yapışılı. arkasında da input:1,5A,output 4,74A yazıyor.
hangisine göre bakmam lazım adaptör?1,5 mu,4,75 mi?

 
benimkinde 19V 4,7A yazıyor.Voltaj değerine bakın bi üstündeki,bende de aynı sorun var servise götürücem benimkini denesenz de net sonuc alamayız malesef


  • xcvbn  (11.12.09 19:58:37) 
www.adaptorcu.com şurayı kurcalayın modeline göre bulursunuz zaten.

pardon satın almak istiyorsunuz zannettim.neyse belki fikriniz değişirse yada başka çare kalmazsa diye dursun fazla adaptör göz çıkarmaz ayrıca.
  • offday  (11.12.09 21:11:16 ~ 21:12:29) 
var bende aynısından, dv 6000 di benimki . yesilyurtsedat@gmail.com dan ulasabılırsın , itu luyum bende


  • fortran  (12.12.09 10:12:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.