[]

Eve temizlik için kadın alanlar

Şimdi ben normalde temizliğini kendim yapıyorum çalışmadığım için.ancak cam silemiyorum ve bilekten güç gerektiren bazı işleri yapamiyorum. Kadın eve geldiğinde siz de onunla beraber temizlik yapıyor musunuz? Şimdi mantıken temizlik için birini alıyorsam temizlik yapmam mantıksız diyorum ama kadim çalışırken de boş durmak hoşuma gitmez.kendi çapında birşeyler yapıyorum, kendi yaptıklarım bitince oyalaniyorum.siz nasıl yapıyorsunuz?




 
kadınla beraber temizlik yapmıyorum ama ona bir şekilde yardımcı olmak gerekiyor gibi hissediyorum. işini kolaylaştırmak için ortalığı toparlamak olabilir ya da temizlik daha anlamlı olsun diye dolap, çekmece içi düzenlemek, atılacak eşya varsa onları ayıklamak gibi. eğer kadın tam gün çalışacaksa ona yiyecek bir şeyler ayarlamak da iyi oluyor.


  • ofelia  (07.10.16 15:12:26) 
ben gayet de kendi halimde takılıyorum valla ama bana her hafta geliyor ve ben başkasının işini yapıp para kazanırken o da benim işimi yapıp para kazanıyor diye düşündüğümden ufak tefe istisnalar dışında yardım etmek bana da saçma geliyor. çünkü zaten ben de çalışıyorum ve evde temizliğe harcayacağım zamanımı para vererek satın alıyorum işin temelinde.

edit: evde temizlik olduğu gün home-office olarak çalışıyorum.
  • vejeteryanvampir  (07.10.16 15:14:24 ~ 16:02:10) 
Ben çalıştığım için hafta içi alıyorum. Kadın evdeyken evde olmadığımdan kendi kendine hallediyor.


  • lcha  (07.10.16 15:16:29) 
Bize de biri geliyor çalıştığım için. Birkaç defa yardıma ihtiyacı olup olmadığını soruyorum, genelde "hayır" cevabını alıyorum. O çalışırken ben de ona kahve, yemek yapıp, meyve tabağı vs hazırlıyorum.


  • anumegha  (07.10.16 15:16:47) 
Ortak iş yapmayı hiç sevmem, ben bir şey yaparken birinin gelip yardım etmesinden de hoşlanmam bu yüzden başkasının işine de karışmam.
Kadın temizlik yaparken ben mutfakta bir şeyler yaparım, işi bitince ya da ara verdiğinde ikram ederim.

  • mutekebbir  (07.10.16 15:22:08) 
hayır yapmıyorum.


  • sta  (07.10.16 17:04:01) 
Ben çalıştığım için hafta içi alıyorum. Kadın evdeyken evde olmadığımdan kendi kendine hallediyor. +1


  • yue  (07.10.16 17:20:04) 
kadın yapıyor ben işime gücüme bakıyorum, sonuçta onun da işi o.
sadece bazen şuralar da silinecek, şuraları da şöyle yapar mısınız gibi bildirimlerde bulunuyorum.

  • kayranin kedisi  (07.10.16 18:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.