[]

gribin yeni formu mu bu?

selam

boğaz ağrısı, bademcikler şiş, kulaklar uğulduyor ve hafiften ağrı var, acaip halsizim ve çok ilginç bir şekilde popom ve dizlerime kadar üst bacaklarim ağriyor.

hiç böyle bir grip duymamıştım, 24 saat olmadı başlayalı. dün ve önceki gün çok kalabalık içinde bekledim biraz, bi de çok terleyip soğudum falan, ya virütik/mikrobik ya da ben üşüttüm. ama bu popo ve bacak ağrısı muazzam, çok sıkıntım var.

2 aspirin içtim, ne yapmam lazım başka? limon zencefil bal yapıp içiyorum, ağzımı burnumu sabunluyorum, çok dinleniyorum... başka?

yahu bu ne allaasen ya?

 
Bende hic agri yok ama halsizlikten kiriliyorum.

Kis uykusuna yatmayi dusunuyorum :/
Saka bi yana, bol su + c vitamini aliyorum. Simdi de adacayi - zencefil - ihlamur cayi icicem :/
  • kuehles blondes  (06.10.16 22:46:12) 
@kuehles blondes

Ilık iç :( geçmiş olsun...

Cö vitamini almak lazım evet. Baş ağrısı da var, net grip bu bence.
  • yaren  (06.10.16 22:47:27) 
Boğaz enfeksiyonu varsa antibiyotiksiz geçmiyor maalesef. Yarın sabah sağlık ocağına gitmek en mantıklısı. Hafta sonundan önceki son şans. Ben nedense Theraflu içtikten sonra hemen kendime geliyorum. Bazılarına hiç etki etmemesine rağmen bende işe yarıyor. Sıcak çikolata, salep falan için. Bol su tüketin.


  • dissendium  (06.10.16 22:59:38 ~ 23:00:31) 
Bana keçiboynuzu pekmezi önerdiler, normalde böyle şeylere he he der geçerdim ama gerçekten %100 çalışıyor. boğaz için birebir, 2 günde iyileştim burun akıntısı, boğaz ağrısı varsa hepsini silip götürdü tavsiye ederim :)

Soğuk press bulursanız daha iyi olur, aç karna 2 yemek kaşığı yutun hemen boğazı rahatlatıyor :)
  • neferkitty  (06.10.16 23:01:08) 
aaa çok ilginç ya bende de var aynısı. salgın mı acaba?

bütün vücuduma bıçak saplanıyor sanki. el bileklerim, parmak uçlarım bile sızlıyor. boğazlar çok fena şiş, yutkunamıyorum. ancak burun akıntısı, hapşırık, öksürük falan yok. bayağı enteresan bir durumdayım. ki üşütmedim, çok iyi biliyorum. son zamanlarda bayağı sıkı giyinip kendimi koruyordum ama dün sabah durduk yerde bu şekilde uyandım.

iki gündür ılık su içiyorum ben. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. biraz da ilaç aldım (nurofen ve antibiyotik). hastalık kısmen hafifledi ama üzerimde hala felaket bir kırgınlık var.
  • köstebek kurabiye  (06.10.16 23:04:49 ~ 23:05:29) 
Öyle acaip ki annem benim hasta olduğuma inanmadı, yattı uyuyo. Evet burun akıntısı hapşırık öksürük yok ama geniz fena dolu mesela, yutkunmak çok acı verici. Lan kıçım ağrıyor diyorum anlamıyor hatun. Çok acaip.

Antibiyotik kullanmak istemiyorum ya oooff :((
  • yaren  (06.10.16 23:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.