[]

karın sıkılaştırma

Merhabalar..gobegim pek yok ama karın bolgesinin sıkılasmasini istiyorum..sadece mekik cekmem yeterli olur mu?baska ne yapmak lazim?




 
Dombili degilim.boyum 1.68 kilo 50


  • astrid  (06.10.16 17:38:25) 
mekik tek başına sıkılaştırmaz. içeride dağ büyütürsün de haberin olmaz. eritmek için koşuyoruz, sonra mekik çekiyoruz.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (06.10.16 17:39:13) 
Mekik yağınızı yakmaz arkadaşlar.


  • Adramelekhh  (06.10.16 17:58:17) 
plank +1


  • nikex  (06.10.16 17:59:37) 
sadece bölgesel antrenmanlar yapmak sakatlığa sebebiyet verebilir.
Yani karnımı sıkılaştıracağım diye bir şey yok.
Bir de karın egzersizlerinden bahsediyorsun. Sonra bel sakatlıkları...
Bütün vücudun kas kütlesini artırmalısın.

Spora başla:)
  • anten  (06.10.16 18:10:31 ~ 18:11:02) 
@cureforlove

Sadece koşarak o istediğin "sıkılaşma" olmaz.
Her antrenmanın farklı getirisi var.
O yüzden her şeyi dengeli ve kararında yapmak lazım.
Spor salonuna giderseniz sizi yönlendirirler.
Ama hocanın dediğini birebir yapmalısın.
Bizde millet spora yazılıyor. her gün kafasına göre 40-50 dk koşu bandında tepinip eve gidiyor. Sonra verim alamadım diye geziyor.

Eğer gidemiyorsan da hiit denen programlara bakabilirsin. Bunları evde kendi başına yapabilirsin. Ama başlarda ne yaptığını neye yaradığını anlaman ve doğru hareketi yapman için freeletics, fitstar, p90 gibi antrenman programlara bir bak. Evde 30-40 dakkanı ayırıp birkaç ayda kilo atabilirsin.
  • anten  (06.10.16 23:42:01) 
mekik bilinenin aksine karın değil alt sırt kaslarını çalıştırır, mekik bele çok ağırlık bindirdiğinden çok tavsiye edilmeyen bir hareket hatta zararlı denilebilir. gelişmiş karın kası için squat, şınav ve barfiks ideal. Bunların üzerine lounge ve plank çok iyi gelir.

Bir de şöyle bir yanlış anlama var, bölgesel yağ yakma diye bir şey yok, her türlü hareket edip, sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekiyor, vücuttaki en son giden yağlar bel çevresi, yani çok büyük özveri gerekiyor; yoksa çok güçlü kaslı bir karın kasınız olur ama üzerindeki yağlardan gözükmez.
  • gezegen olan pluton  (06.10.16 23:50:41 ~ 23:52:44) 
Crunch, leg raise, plank ve diyet.


  • arnold schwarzeneger  (07.10.16 11:33:50) 
Yahu arkadaş kas yapmak için tüyo istemiş. Bu boy/kiloya göre yağ yakması büyük ihtimalle gerekmiyordur.


  • SiyamkedisiZorro  (07.10.16 11:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.