[]

şu jip alınır mı

ava gitmek için filan iş görür mü? Evde işe işten eve ya da?

HATASIZ BOYASIZ 2000 HONDA CR-V 2.0İ 150HP 1 YIL GARANTİLİ
İlan No: 345789345
www.sahibinden.com

 
kliometre yüksek
adam özel servis mehmet beyden aldım 1 sene garanti verdi 10 ay daha garantisi var diyor, demek ki 2 ay önce almış

2 ayda satıyosa kuşkulanmak lazım

crv ler oldukça sağlam araçlar ama bence cacıktır bu. neden koltuklarda yıpranma yok demiş, ulan 300 bin çeviren arabanın direksiyon simidi de soyulur, koltuğuda yırtılır, yani delillerin bi kısmını yoketmişler, oto şansızmanlar genel olarak sorun çıkartmaz, ama 1 sene şanzıman garantisi var demiş, demek ki daha önce kucağa aldılar şanzımanı, normal şanzıman tamiri bile yeteri kadar pahalıyken otomatik şanzıman tamiri kısaca intahar.


çok beğendim diyosan, ustayla git baktır

ustanın x ışınları gözleri yok, sesini dinler bakar, ama şanzımanın içini motorun içini göremez, kapalı kutu netice itibari ile.


sen bunu al masrafsız kullanda avmıoş offroadmış onları yapmayı ver.

al ladanın jiplerden dağ tepe bayır gez, niye parçası ucuz kendisi ucuz tamiri ucuz.
  • killerbee  (06.10.16 12:14:47 ~ 12:19:16) 
Hocam 4x4 dedigine bakma o aracla araziye cikilmaz.


  • tezek  (06.10.16 12:17:23) 
detaylı fikirlerimi yazcağım araç alma konusunda aşağıya birazdan.

araç alcak insanları 2 ye ayırıyorum bir tamirci sınıfı, iki kullanıcı sınıfı

ben tamirci sınıfıyım, mekanik bilgim kabiliyetlerim yeteneklerim oto sektöründe olmasamda oto sektöründe çevrem, senin yaptırabileceğin her hangi bir arızayı motor şanzıman gibi 3 te 1 fiyatına yaptırabilirim bu yüzden.


kullanıcı sınıfı 2. el araç almak istiyorsa bence şuna dikkat etmeli

1 aracın genel olarak parça fiyatı popüler olması
örnek vereyim fiat tempra ile fiat brava bir çok parçayı aynı kullanıyor, ön takım aksesuar gereçleri falan
sen gidiyosun parçacıya selamın hello bana fiat tempra ön takım lazım diyosun 200 tl diyo, bana fiat brava ön takımlazım diyosun 400 diyo, ulan ikisi tamamen aynı, adam bunu da biliyo, peki neden geçirmasyona yöneliyo? çünkü tempra yanında bravalar oldukça az. burdan bi örnek vereyim sana. hatta git gide farklı markalar bile aynı motorları kullanıyor.

2 6 seneden eski araç alınmamalı ve km si aşırı yüksek olmamalı, zevklerden marka model fiyattan öte, buna dikkat edilmeli diyorum bunlara ihtiyaç doalyısıyla şahin doğan broadway gibi artık çok çok eskimiş araçları katmıyorum.

3 senin gösterdiğin linkteki gibi eski sağlam araç gözüm tuttu, usta da he derse alırım deme, usta motorun içini şanzımanın içini göremez, kaportasına altına sesine bakar, iyi der ama kendisi de bilemez 5 km sonra kol çıkarmıyacağını.hassas şeyler çünkü


4 araç aldın, aldığın adamın lafına sakın güvenme götür özel servise, triger kayışıymış, debriyajıyımş ıvırıymış zıvırıymış kritik şeylerin hepsini değiştir,kontrol et. eğer olurda ters bi yerde çekiciye kalırsan bu yapacağın masrafın 2 katı cebinden çekici parası olarak çıkacak çünkü.

benim sana söyleyebileceklerim bu kadar.
  • killerbee  (06.10.16 12:23:27 ~ 12:49:22) 
bu arkadaşlar tipik yol jipi. arazi dağ bayır için altı yere fazla yakın. Şehir içinde gayet güzel araçlar, uzun yolda falan yormuyor. Ama av falan diyorsan daha arazi jipi baksana.

Bir ustaya göster; sana şamzumanın açılıp açılmadığını söyler. Motor rektifiye vb. görmüş mü, motor kapağı sökülmüş mü falan filan. Eğer oynama olmuşsa alma derim ben. Parçası ucuz bi arkadaş değil, oynanmış bir araçsa üzebilir seni.
  • babilbaligi  (06.10.16 12:39:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.