[]

Mantık sorusu

Bulabilecek babayiğit var mı?




 
Nar olabilir. Atom ile birleşince maraton oldu ama gerisinden ne çıkabilir diye bakmadım, böyle mantıksız gelmedi.


  • aychovsky  (06.10.16 11:00:26 ~ 11:02:45) 
@aychovsky ; nar'ı ben de buldum ama diğer kelimelere uyarlayamadım.


  • pinkman1  (06.10.16 11:06:57) 
çok zor lan. bulamadım. soru yanlış :)

bilhassa cumaya odaklandım. macun, mecmua, muaccel, cumba, muhacir gibi türetmeler geldi aklıma ama hiçbirinin ek harfleri kelime olmuyor. kelime olsa da diğer üçüne uymuyor.
  • sir gawain  (06.10.16 12:03:36) 
anlam.

mantolama
macunlama
saçmalanmak
tinerliyi bulamadım. "tineranlam"dan bulun anagramı. mantaliter falan gibi bir kelime varsa odur.

emrehan halıcı'nın soruları di mi bunlar, oyun 2016 elemeleri. öyle örnekte verdiği gibi basit kelimeler çıkmayabilir.

edit: misterturist haklı. cevap bal. benimki biraz zorlama oldu.
  • kibritsuyu  (06.10.16 12:12:16 ~ 12:34:27) 
bal galiba.
tiner - labirent
atom - tombala
cuma - bulmaca
saçmak - saklambaç
  • misterturist  (06.10.16 12:13:56) 
@misterturist + 1
ben de bal buldum.

  • m e b  (06.10.16 12:33:29) 
Tebrikler ve teşekkürler. 1 gündür kafa yoruyorum onlarca kelime buldum herbirinden, fakat ortak bir kelimeyle match edememiştim.Bunları bulamamıştım.Tekrar teşekkürler. Başka bir tane daha soracağım ama daha hardcore olacak :)


  • pinkman1  (06.10.16 13:06:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.