[]

Yeni doğum yapmış anneye doğum günü hediyesi

ne alınabilir? kendisi ingilizce öğretmeni, zayıf, 1.65 boylarında. kuzenim olur kendisi.




 
yeni doğum yapmışsa muhtemelen kendine bakacak zamanı olamıyordur.
bence bir spa günü hediye edin. masaj, bakım, tüm gün takılmacalı. çocuğa da bakacak birini ayarlar heralde.

  • interview with the vampire  (06.10.16 09:04:53) 
Yeni doğan çocuğu bırakması çok zor bence kendine bir hediye alın çocuğa zıbın falan alma sakın. İhtiyaçlarını senin daha iyi bilmen lazım ama değişik bir kahve seti olur çikolata sepeti olur.


  • gozu acik sevisen yahudi  (06.10.16 09:17:49) 
Şindi kadıncağız uykusuz, bitkin, yorgundur muhtemelen. Bakım kremleri, vücut losyonları, göz, yüz için güzel kokulu kremler falan içeren bir sepet hazırlayabilirsiniz. Şık hasır bir sepet alıp, gratis, watsons ve bilumum mağazada dolanın hoşunuza giden ve işe yarayacak şeylerle doldurun.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (06.10.16 10:12:48 ~ 10:14:46) 
kendine bakmaya bir dakikasi yoktur +1
krem mrem de kullanmaya vakti olmaz onun, dus yapmaya iki dakika ayirip banyoya giremiyor insanlar.

en guzeli, eger yardim almiyorsa, bir gun uc kap yemekle evine gidin, evini bir guzel temizleyin, sonra bebisi alin bir spa ve kuafor gunu yapin, siz bebise bakin o keyfine baksin.
ayrica tum yeni dogum yapan ve yardim alamayan anneler icin en guzel hediye evine gotureceginiz yemekler + evini temizlemek olacaktir.
  • kassiopeia  (06.10.16 10:49:15 ~ 10:49:31) 
evt bence ev hizmetinde destek ve o banyodayken bebege bakmak bile en büyük destek. bırak yemek yapayı, yapılmış yemegi yemek için vaktim olmuyordu. bebek kucagımda tek elle karnımı doyuruyordum. bebek dedigin rahat vermeyince vermiyor. krem mrem hikaye. yardım lazım.


  • bordeaux  (06.10.16 11:07:17) 
devamlı evde olduğu için güzel bir pijama takımı


  • sta  (06.10.16 11:30:45) 
yemek, çocuğun bakımı ve ev işlerine destek + 1
güzel bir pijama veya eşofman takımı + 1500

zaten fiziksel olarak hem yorgunluk hem görüntü olarak pek kendilerini iyi hissedemiyor anneler. onun zevkine uygun birkaç parçadan oluşan (üst-alt-t-shirt) kullanışlı, renkli, keyifli veya şık bir takım.
  • Phoebe  (06.10.16 11:39:33) 
ne olduğunu bilmiyorum ama tamamen ona yönelik bir şey olsun. konforunu bir tık artıracak bir şey olabilir.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (06.10.16 12:48:45) 
Bebek uyurken evde yapabileceği bir etkinlik için malzeme alın. Artık neye ilgisi varsa; sinema seviyorsa bir dvd seti alın, böyle evde kafa dağıtmalık bişey düşünmeye çalışın. En olmadı güzel bir bebek bakım kitabı falan olabilir.

Bebekle ilgili bişey almak isterseniz, güzel fiyakalı bir defter alıp hediye edebilirsiniz, bebeğe mektup yazmak ve büyüyünce kendisine vermek gayet duygusal, ama doğum gününde bebekle ilgili hediyeyi pek önermem işin aslı.

Yeni doğum yapan anne (süte geçtiği için) kahve falan pek tüketmez. Onun yerine enerji veren bitkisel şeyler alabilirsiniz.
  • babilbaligi  (06.10.16 13:00:35) 
etkinlik bence de mantıklı çünkü kendisine zaman ayıramıyordur ve uzun bir süre de ayıramayacaktır. etkinliği siz seçmeyin ama hediye çeki şeklinde alın bence. etkinliğe gittiği gün de bebekle siz ilgilenin.


  • fragile lady  (06.10.16 14:00:16) 
yeni anneler yorgunluktan patlasalar bile, 2 saatcik icin bile olsa, bebeklerini birine emanet edip kafa dagitma egiliminde olmuyorlar. icleri rahat etmiyor. pajama olur gibi geldi bana da. ya da guzel terlik. guzel bir battaniye.


  • jimicik  (06.10.16 14:20:58) 
jimicike katılıyorum. bizimki 3 aylık oldu hala da kimseye bırakıp çıkamam. ayrıca yeni doğduğu zaman o ne zaman uyursa sen de uyuyorsun inanılmaz bir yorgunluk oluyor. evden çıkmaya genelde halin olmuyor o yüzden pijama yazmıştım ben de.


  • sta  (06.10.16 14:28:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.