[]

gmail hesabı alma

telefon numarasız gmail hesabı alınmıyor değil mi?
tek telefon numarasıyla kaç hesap alınabiliyor? bana baya bir hesap lazım da tek hattım var..



 
1


  • mukrime  (05.10.16 17:51:32) 
bende üç hesap var, üçünün de bildirimleri tek telefona geliyor. demin de telefonsuz yeni bi' mail adresi aldım, demek ki o da oluyor.


  • evde liyakat kalmamis  (05.10.16 17:54:26) 
az önce numarasız almayı denedim. en son aşamada illa numara istiyor


  • sta  (05.10.16 17:59:30) 
e benden istemedi ne enteresan? ikinci bir mail adresi istiyor sizden kayıt esnasında, o alanı da boş bıraktıysanız o yüzden olabilir mi?


  • evde liyakat kalmamis  (05.10.16 18:02:05) 
hayır telefon alanını boş bırakın sonra ilerleyin, bişileri kabul et ekranı çıkıyor o ekranı da geçince telefon numarası istiyor en son olarak.


  • sta  (05.10.16 18:07:20) 
Tek telefon numarasıyla 1 hesap alınmıyor. Benim 3-4 gmail hesabım aynı numaraya bağlı.


  • plajda baretle dolasan muhendis  (05.10.16 18:10:34) 
Kimsede sıkıntı yok.

Böyle arka arkaya hesap alınmasını engellemek için Google belli bir miktarda hesap alındıktan sonra telefon numarası vermeyi zorunlu tutuyor.

Yandex ile 40-50 tane almıştım Gmail izin vermeyince.
  • la rana  (05.10.16 18:20:40) 
Google adamına göre muamele yapar bilginize.


  • neotunc  (05.10.16 18:41:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.