[]

ücretsiz, iş gören ve bilgisayarı yormayan virüs programı

hala virüs programı diye bir şey var mı onu da bilmiyorum. önceden microsoft security essentials kullanırdım, virüs falan da girmezdi. ama o kadar sessiz ve derinden çalışıyordu ki virüs giriyor da bu mu yakalıyor, yoksa bunun bir iş yaptığı yok ama zaten virüs de mi yoktu anlaşılmıyordu.

şimdi ne kurayım bunun yerine? yine bunu mu kursam ne yapsam?


 
virus programina gerek yok kanka.
ben de bir zamanlar virus programsiz yapamazdim, sonra baktim virus programi varken virus dolu, virus programi yokken virus yok, bir aydinlanma geldi, biraktim virus programi kullanmayi.

  • baldur2  (05.10.16 15:09:53 ~ 15:10:11) 
Avast Free Antivirüs kullanabilirsiniz. Acil durumlar için mutlaka Malwarebytes Antimalware bulundurun. Virüs programına gerek yok diye düşünmeyin. Cryptowall gibi efsane virüslere denk gelirseniz çok üzülürsünüz.


  • dissendium  (05.10.16 15:15:22) 
hocam
size tavsiyem
usb disc security ( usb den virus yemezsiniz )
ve
microsoft security esentials
bu ikisini kullanıyorum
yıllardır sıkıntı yaşamadım.
3 -4 pc de bu setup var
ayrıca adblock plus kur tum browserlara
  • kingcyrax  (05.10.16 15:33:09) 
6 kişi 2 yıllık kaspersky aldık. sen de öyle yap. pc kasılmıyor. fakat i 7 işlemci 8 gb ram var tabii bilgisayarda...


  • gotic  (05.10.16 15:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.