[]

Şu tipleri feci kıskaniyorum .

www.orkunisitmak.com

Adam 20 yaşında şirketi var özel reklamlar falan hazırliyor ..Bu herifleri görünce acayip kıskaniyorum.Sosyal medya fenomeni olmuşlar ..Bunların sırrı nedir ? Nasıl oluyor bu ?


 
Bu adamin videolarina ifadelerine falan uyuz olsam da hakkini vermek gerek çalışkan ve zeki biri. Ergen yas gruplarina oynayarak onlara gore içerik ureterek iyi sükse yapti sonra o popülerlikle coştu zaten. Biraz pewdiepie taklidi biraz sevimli yavsak tipli komiklikler falan derken iste bu asamaya geldi


  • nundu  (05.10.16 11:14:01) 
yuh bu adamın 96'lı olduğunu ve şirketi olduğunu bilmiyordum.


  • nothing in my way  (05.10.16 11:18:23) 
Çok iğrenç sesi ve videosu nasıl meşhur olmuş bende merak ettim.

www.orkunisitmak.com
  • geçerkenugradım  (05.10.16 11:44:45) 
onun nası çalıştığını anlattığı vidyosu da var. planı programı. kendi geldi oralara. o önemli.
NASIL? bence ortamı analiz ediyor, algı var, bi de gerekeni anladıktan sonra o gerekeni yapabilme yeteneği de var, niyetin yanında. En büyük çaplı formül bu. Tayyör de böyle bence.

  • neynep  (05.10.16 11:49:03) 
Şirket kurmak bir şey değil ki. Bir gün sonra seninde olur. Olay müşteri bulmak. Kıskandığın adam buysa üzücü.


  • kurnaz  (05.10.16 11:50:29) 
aynen yahu bu herife gelene kadar kimler var. çok itici bir tip bence. kıskanacak başka birini bulmanı tavsiye ederim:)


  • nothing in my way  (05.10.16 11:51:45) 
@sour, kıskanmakta problem yok bence, sen taktir edersin etmezsin adam belirli bir başarıyı yakalamış, bu yaşta para kazanır olmuş, bence gayet kıskanılacak bişi, (kötü manada kıskanma değilde imrenme diyelim)

Benim anladığım kadarı ile arkadaş bu işleri yaparken oldukça eğleniyor, zaten arkadaş arasında dalga geçilen konuları parlatıp daha büyük kitlelere iletiyor, bunu yaparken eğleniyor, e sende eğleniyorsun, eğlenebilmek de esnemek, kaşınmak, gülmek gibi bulaşıcı.

birde algı meselesi. Örneğin ben çalıştığım şirketlere her zaman derim toplayabildiğimiz kadar veri toplayalım onları bir yere kaydedelim dursun bir gün lazım olur diye, eğer senin elinde yeterince veri varsa ve sen bununla ne yapacağını bilmiyorsan mutlaka bilen biri gelip o veriyi senden isteyecektir.

Bence ufak ufak başlamıştır, popüler oldukça etrafından bu popülerliği nasıl kullanabileceğine ilişkin fikirler gelmiş ve onları değerlendirmiştir (veya kendisinin yeni fikirler üretmesine yardımcı olmuştur vs.)

kakao ya bu nedenle katılıyorum, sen bişiyler yapmaya başla illaki bişiyler olur.
  • selam  (05.10.16 13:21:12 ~ 13:26:41) 
Bu cocuk benim gozumde asiri basarili. Cunku sacma sapan, aptal aptal icerikleri insanlara izlettirmeyi basarip populer olmayi basarmis ve yoktan catir catir para kazanmis. Hicbir malumati olmadan guzel paralar kazanabilen bir "bos adam" olmak kolay is degil.


  • stavro  (05.10.16 13:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.