[]

avea kontörlü hat sahipleri! Tavsiye beklemekteyim.

avea kontörlü hat kullanıyorum. faturalıya bazı nedenlerden dolayı geçmek istemiyorum. şimdi, her yöne iki dakikası bir kontör olan tarifedeydim. artı, patlıcan aboneliği bir de 2200 a abonelik. her ay 150 kontör yüklediğimde 180 dakika avealılarla konuşma hediyesi, ayda bir sefer de 2200'dan avealılarla 180 dakika konuşma geliyordu. 150 kontör bile epey götürüyordu beni.

bütün operatörlerle ve ev numaralarıyla bol bol konuşan bir insanım. patlıcan 180 dakika hediye vermeyi kesmiş, ben de "her yöne sınırsız" tarifesine geçtim. lakin, 120 dakika aldım 100 kontör karşılığı ve zırt diye bitti. 2200'dan da dakika gelmiyor tarife değiştirdiğim için.

siz bol konuşan avea insanları, hangi tarifeyi kullanıyorsunuz? bu ay kontöre verdiğim parayla tatile çıkabilirdim. salak mıyım ben? hayır değilim.

 
çok konuşan bi insansanız. patlıcan'a geçip 250 kontör yükleyin. yükledikten sonra

- 150 sms
- 180 dk. avea içi
- 10 dk'sı 2 kontör

ayrıca da 100 kontör verip her yöne 120 dk satın alırsanız mis olur. (yeni kampanya sanırım bu)...

böylece baya bi götürür sizi bu.
  • brkylmz  (11.12.09 11:57:50) 
bu 180 dakika avea içi konuşma kampanyası bitti dediler bana? 250 kontör yükleyince devam ediyor mu? hmm bi sorayım o zaman.


  • lovemyself  (11.12.09 11:59:50) 
devam ediyor, ama 150 kontöre vermiyorlar artık. 10 gün falan önce aldım...

yani 250 yükleyip uzunca bir süre rahat edebilirsiniz ...
  • brkylmz  (11.12.09 12:23:02) 
ayın 7sinde 150 kontür yükledim 180 dk konuşma geldi bana. henüz bitmemiş sanırım.


  • fiyuuuu  (11.12.09 14:11:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.