[]

aslında hislerimizi özlüyoruz

mesela sevgilimizden ayrıldığımızda onun içimizi titreten düşüncesini özlüyoruz. arkadaşımızın hissettirdiği o ' güvendesin' duygusunu.

istemsizce müthiş mi benciliz acaba?


 
Öyleyiz. Çünkü eksiğiz.


  • damba  (04.10.16 23:05:54) 
hoşgeldin kolomb. Konunun ayrıntısı çok uzun ama insan birşeyi 2 sebepten ötürü istermiş. Hangi sebebi seçersen seç insan aslında kendi için istermiş. Yani, sevdiğinde karşındakini sevmiyorsun, kendin için seviyorsun. Mutluluk kavramının tanımını çetin altan zamanı unutmak olarak yapıyor, şöyle düşün; bir adama aşık olduğunu sandığında o adama ulaşmak için aşacağın yollar(imkanın varsa, yani tek zorluk fizikselse yani ona doğru yürüyorsan ve yolun sonunda o bekliyorsa) sana hiç acı vermez, aksine keyif verir. Buluşma. Orada geçen süre senin canını acıtmaz, süre seni ilgilendirmez

Ama aynı kişide sevdiğin şeyi bitirdiğinde bu sefer bırak ona ulaşmak için gittiğin onca yol ve süre sana batmaya başlar, o süre zarfında yapacağın alternatif eylemler sana daha keyif verici ya da faydalı ya da iyi gelebilir. hah işte, geçmiş olsun. Bizler birşeyi severken tensel/tinsel hazlar için severiz. Onun için yaptığımızı sandığımız bütün fedakarlıkları aslında o duygu için yaparız. Ananın da manitanın da seni sevmesi dahil bunlara.
  • mete kudur  (04.10.16 23:08:56) 
"istemsizce müthiş mi benciliz acaba?" Evet net.


  • stavro  (04.10.16 23:14:14) 
bir yazar, aslında insanlar sadece bir kez aşık olur, sonraki aşklar sadece o duyguyu özlediğimiz içindir mealinden bir laf etmiş hemde baya eski bir yazar etmiş güzel laf etmiş bence


  • selam  (05.10.16 01:58:57) 
Öyleyiz. Sadece bazılarımız bunu kabul etmek istemiyor.


  • arnold schwarzeneger  (05.10.16 10:33:25) 
sen hayırdır ya son zamanlarda niye bu kadar melankolik oldun ki


  • der meister  (05.10.16 10:36:22) 
sevgilimden ayrılınca hiç özlediğim olmadı, biten arkadaşlıklarımı da hiç aramadım. bencil de değilim hissiz de değilim. birini seviyorsam bana hissettirdikleri için değil, kendine has özellikleri için severim; artık ilgimi çekmiyorsa da yürür giderim, olayı dramatikleştirmeye gerek yok.

müthiş bencil olmanız için kurduğunuz tüm ilişkilerin boşluk doldurucu nitelikte olması gerekir. tüketici, öğütücü ve vampir biri olmanız gerekir. öyle misiniz bilmiyorum? soruyu biraz naif sormuşsunuz, ihtimal vermiyorum. iyi günler.
  • evde liyakat kalmamis  (05.10.16 10:54:50) 
  • peggy  (05.10.16 10:58:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.