[]

Midemi usuttum

Ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. Fena bir ishal ve halsiz bir vucut iki gundur hayatibama zindan etti. En kisa zamanda dogal veya tibbi bir care bulmaliyim. Ne onerirsiniz?




 
nane limon mideye iyi gelir.
ayaklarını sıcak tut. sıcak su torbası iyi gelir.

ishal için reflor veya probien
  • sttc  (04.10.16 21:49:30 ~ 21:49:44) 
Reflor kar etmedi niagara gibi masallah. Nane limon iciyorum ucuncuyu su an, gun icinde.


  • bruceandwayne  (04.10.16 21:52:36) 
hocam üşüttüğüne eminmisin bakteriyel bişey olmasın?


  • killerbee  (04.10.16 21:52:48) 
haşlanmış patates, çiğ havuç, lapa ve kızarmış ekmekle beslenmen lazım bir süre. ha bir de gündüzleri muz. mide kötüyse nane limon.


  • only the strong survive  (04.10.16 21:54:41) 
Usuttum diye dusunuyorum zira iki gun once sabah 4e kadar sokakta afiyetle deniz havasi yedim. Enfeksiyonel bisey yoktur diye umuyorum su surecte.


  • bruceandwayne  (04.10.16 21:54:42) 
Evet muz yedim ve yiyorum. Fena gurulduyor karnim ve fazlasiyla halsizim, tamda yeni bir is arefesinde hic hos olmadi bu.


  • bruceandwayne  (04.10.16 21:55:47) 
anne çorbası tarif edeyim hemen, mideye en iyi gelen şeydir.

göz kararı tarif edebileceğim, ama zaten çok basit olduğu için başarısız olma şansınız pek yok.
bir miktar domates püresini ya da salçayı yağsız olarak "iyice" kavuruyorsunuz.
sonra bir miktar su ekleyip "salçalı su" kıvamına getiriyorsunuz.
içine pirinç atıyorsunuz.
mesela büyük olmayan, orta boy bir tencerenin yarısına kadar su koyduysanız yarım çay bardağı kadar yeterli olacaktır.
pirinçler genişleyip patlayıncaya kadar kaynamasını bekliyorsunuz, tuz atıyorsunuz.

iyice fokurdadıktan sonra, pirinçler de dediğim gibi patlak patlak olduysa altını kapatıp, kıyılmış maydanoz ekliyorsunuz.
şöyle bir karıştırıp, kaseye koyuyorsunuz.

mideyi acayip rahatlatıyor.

afiyet ve geçmiş olsun.

(eğer salçanın/domates püresinin az geldiğini düşünürseniz, başka bir tencerede bir miktar daha kavurup, pirinçleri atmadan önce suya ekleyebilirsiniz. mutlaka kavurun, suyun içine direkt atmayın)
  • blatta hiberna  (04.10.16 22:35:45 ~ 22:41:35) 
çok berbat bir durumdur kendileri...çok geçmiş olsun.

kendim genelde nane-limon içerim hemen. sonra diğer durum için de haşlanmış patates yerim. işe yarıyor ama o süreç çok kötü haklısın.
  • qazaqwsx  (04.10.16 22:55:32 ~ 22:57:51) 
hem ishal hem de kabızlık için mucize bir ilaç;

ercefuryl
  • holy diver  (05.10.16 14:24:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.