[]

Ipad ama eskiler

Merhabalar, sadece okumak ve internet gezinmesi, ve sosyal medyacilik için ayped almayı düşünüyorum. Hep yeni modelleri çıkıyor ya, ben eskisini alsam nolur(ucuz olmali çünkü mecburen) , neden eksik kalırım? Niye "onu alma" dersiniz? (tablet /Apple konularıni hiç bilmiyorum bu arada, Bilal level)

Teşekkür ederim.


 
Eskileri alırsan ios güncellemesi alamayacağın için bazı uygulamalar çalışmayacak. gazete okuyup internet gezmesi yaparsın ama sosyal medyacılık yemeyebilir.


  • himmet dayi  (04.10.16 17:48:14) 
alınacak en düşük ipad ipad mini 2 retina olmalı diye düşünüyorum . ios 10 güncellemesi ile başarılı, wifili ve 3g li modelleri var, retinasız ipad zaten alınmaz

boyut olarak ta palto ic cebine falan sığabiliyor.

ikinci el 500 tl piyasası var temizini bulmak lazım, geçen 550 den sattım mini 2 yi işime yaramıyor diye.

şarjı kullanımı iyidir, 4 ayda 4 defa şarj ettim, yine bayağı okumuşumdur ara sıra da olsa. ama genel olarak hiç kullanmamıştım, alan arkadaşın hayır duası hala kulaklarımdadır.

eskilere çok bakmamak lazım, ucuz aldım işimi görcem derken 2 3 zaman sonra pili mili ölürse, o zaman daha zor durumda kalabilirsin.
  • killerbee  (04.10.16 17:58:54 ~ 18:03:30) 
Tişikkirlir ederim. Tamam eski almayayım. O pişman edecek gibi.
Peki mini ile yapamayacağım, "ah keşke öbürnü alaydım" dedirtecek bişi var mıdır? işlemci mi farklı? Benim tek istediğim takılmasın, donmasın. Hızlı olsun. (Zaten insan ne ister:)

  • neynep  (05.10.16 11:05:45 ~ 11:06:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.